Koji tip badića savršeno odgovara vašoj figuri?

07/07/2017

Dolaskom toplijih dana i početkom priprema za plažu, svi mi počnemo brojati kile i ljutiti se sami na sebe što u teretanu nismo krenuli ranije. Često se i izbor kupaćeg kostima odrazi kroz te negativne osjećaje. Ljeto bi trebalo biti zabavno, a kupaći kostimi bi nas trebali učiniti sretnijima i dati nam više samopouzdanja, kako god mi izgledali. Ne skrivajte se iza badića, već naglasite ono što imate, a nesigurnosti sačuvajte za zimu!

1. Svaki tip tijela

f 7

Ovaj preslatki crni bikini s resama odgovarat će baš svakom tipu tijela. Nije bitno imate li veće ili manje grudi, šire ili uže bokove. Klasična crna boja daje mu otmjen štih, a rese su ovdje da privuku pozornost i učine ga zabavnim. Cijena: 89,90 kuna.

2. Male grudi

f 1
Ako imate male grudi i želite ih učiniti vizualno većima, birajte badić kao što birate grudnjak. Ovaj push up gornji dio idealan je za to, a tropski uzorak samo je bonus :) Cijena: 

89,90 kuna.

3. Sitna građa

f 2
Sve vi koje ste sitnije građe, a želite dobiti boju, birajte minimalne modele. Gornji dio bez naramenica koje neće ostaviti linije od sunčanja, malo volana, i vesela boja... spremne ste za cijeli dan na plaži. Samo ponesite kremu za sunčanje. Cijena: 89,90 kuna.

4. Kruškolika građa

f 3
Za žene koje imaju veću stražnjicu i žele je sakriti, preporučam ovaj jednodjelni tip badića. 
Ali i za sve nas koje vole papati na plaži, a trbuh se napuhne već nakon jedne jabuke. Cijena: 139,90 kuna.

5. Za aktivne cure

f 6
Tko kaže da aktivne cure moraju nositi one grozne sportke badiće. Odbojku na plaži možete igrati i u ovakvom badiću, a istovremeno izgledati slatko. Birajte modele s čipkom, pa će te gornji dio moći nositi i kao topić ili bralet. Cijena: 89,90 kuna.

6. Za sve COSMO CURE

f 5
Cosmo cura je samopuzdana, vesela i seksi. A takve bi sve mi trebale biti. Zaboravite norme i pravila, obucite ono što želite obući. Poanta ljetovanja je da se osjećate dobro i da uživate. Zato izaberite tip badića koji vama odgovara i budite prava zvijezda na plaži! Cijena: 89,90 kuna.

Samouvjerena si, imaš vlastiti stil i želiš ga pokazati? Prijavi se na KiK lice 2017. i osvoji 30.000,00 kn u velikom finalu!
Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj