Super iskrena recenzija Kim Kardashianinong brenda SKIMS u sekundi postala viralna

08/02/2021

‘Sada imam dva guza više nego prije.’

Urnebesna, realna i stvaaaarno iskrena recenzija jedne TikTokerice koja je svu svoju vjeru povjerila u Kiminu liniju steznika SKIMS u samo je nekoliko dana prikupila preko 8 milijuna pogleda.

Genijalka iza objave zove se Adria Barich koja se na TikToku predstavlja kao ‘mala Talijanka prepuna zabave’ već neko vrijeme stvara urnebesne videe na TikToku, a s ovim smo se toliko poistovjetili da smo ga jednostavno morali podijeliti.

Video započinje rečenicom: ‘Ovo je za Kim Kardashian i samo za Kim Kardashian’, prikazujući Barich odjevenu u SKIMS donje rublje za oblikovanje tijela.

Očito neimpresionirana rezultatom, Barich komentira: ‘Što je ovo? Mislila sam da su SKIMS dizajnirani kako bi istaknuli moje obline. Izgledam poput Winnie the Pooha koji nosi dva broja manje donje rublje.’

@adriabarich

since no one said it: 〰️ ##fyp ##foryou ##BoseAllOut ##skims ##shapewear ##bodypositivity @skims @skimsbykimkardashian @kimkardashian.westt

♬ Rasputin (7" Version) - Boney M.


Video je u trenutku prikupio preko 14 tisuća komentara ljudi koji su se smijali zajedno s njom i previše se poistovjećujući s cijelom situacijom dok su drugi komentirali kako je vrlo lako moguće da je Adria jednostavno pogriješila u odabiru veličine pri kupnji.

Naravno, ton i opis njezinog videa jasno nalaže kako se Barich samo našalila na račun same sebe, a mi, i sami oštećeni i više nego jednom kupnjom lažnih obećanja, suosjećamo dovoljno da znamo da ne, problem definitivno nije u njoj.

Da bi stvar bila bolja, priča se nastavlja u sljedećem videu gdje Barich pita: 'Može li mi itko objasniti zašto mi obične tajice daju bolji oblik od SKIMSa?' 

Neupitno, Barich je onaj tip TikTokerice koju obožavamo i zbog koje se svi mi s trbuščićima osjećamo puno bolje. Hm, ili je možda ipak do SKIMSa?

@adriabarich

Reply to @terenmoshier ok I know my size was too small but I bought the size that the site told me I was!!!! ##SKIMS ##FYP ##BoseAllOut ##LOL

♬ original sound - Adria Barich


U međuvremenu još uvijek čekamo Kimin komentar. Kim, javi se!

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj