Promo

KIKO Milano donosi magičnu blagdansku kolekciju koju morate imati u kozmetičkoj torbici

13/12/2021

Uđite u novu 2022. godinu sa stilom, uz savršenu dozu raskoši i glamura koju pruža blagdanska kolekcija KIKO Milano A Holiday Fable.

U novogodišnjoj noći sve je dozvoljeno, zato napravite pomak od klasičnog make up looka i poigrajte se šljokicama i sjajem. Naglasite vašu ljepotu bogatom paletom boja – od svijetlih zemljanih nijansi sjenila za oči do zagasito crvene boje ruža.

KIKO 7

Holiday Fable Mini Lipstick Kit

KIKO 8

Pixie Dust Nail Lacquer

Celestial Eyeshadow paleta dolazi u šarmantnom pakiranju s ogledalom i nudi 12 različitih visokopigmentiranih sjenila za oči. Pored raznobojnog kolorita, u jednoj paleti možete izabrati nijanse s mat, metalik i sjajnim efektom.

KIKO 2

Celestial Eyeshadow Palette

Koju god nijansu za oči izaberete, kombinirajte je s tekućim ružem za usne s matirajućim efektom Eternal Matte Lip Mousse u čak 6 različitih boja.

Za posebni dodir koji će vaš novogodišnji look učiniti magičnim, izaberite Fable Radiant Duo Blush And Highlighter. Upotpunite izgled maskarom Miracle Lash Makeover za duge i guste trepavice koje oduzimaju dah.

KIKO 1

Fable Radiant Duo Blush And Highlighter

KIKO 4

Miracle Lash Makeover Mascara

Posebna poslastica limitirane kolekcije je magični eliksir za svjež izgled Pearly Radiance Moisturizing Gel s hidratantnim djelovanjem. Kombinacija hijaluronske kiseline i zlatnih mikro perli podarit će vašem licu novu dimenziju blistavosti.

KIKO 6

Pearly Radiance Moisturizing Gel

KIKO 5

2-In-1 Rosy Glow Potion

Inspirirani baroknim stilom i vintage novogodišnjim ukrasima, svi proizvodi dolaze u luksuznoj ambalaži u bordo i zlatnoj boji. Ako još uvijek razmišljate čime razveseliti drage osobe za blagdane, neodoljivi make up i skin care proizvodi A Holiday Fable bit će savršen poklon ispod bora.

Novogodišnju kolekciju možete pronaći u KIKO Milano trgovini u Arena shopping centru, kao i na Fashion&Friends online shopu.

Cosmopolitan.hr

Novo