Karlin uvod u modnu jesen i zimu

24/10/2019

Kampanja11 luksuznih Karla trgovina donosi nove trendove za jesen i
 zimu vodećih svjetskih modnih brendova serijom elegantnih, ali
 vizualno vrlo dominantnih, crno bijelih fotografija. Tako cvjetni motivi,
 karirani uzorci, metalik i pleksi detalji koji dominiraju novim modelima 
modnih dodataka, u «noir» interpretaciji stvaraju dramatične kompozicije 
nježne estetike.


Karla Kampanja11 u pet slika predstavlja nove modne trendove za kojima luduju trendseterice od Milana do New Yorka i Tokija, i savršeno odgovaraju vremenskim prilikama nadolazeće modne sezone. Pet jedinstvenih kompozicija, vješto sljubljuje neke od najpoželjnijih komada iz kolekcija luksuznih modnih brendova.

2

Bijela Pura Lopez čizmica nešto je što ćemo i ove jeseni viđati u urbanom okruženju, a uz koju savršeno pristaje Tory Burch Robinson torba, koja se pak poigrava rascvjetanim granama orhideja.

3

Crna Pura Lopez čizmica sa srebrnim elementima i torbica Karl Lagerfeld predstavljaju svevremensku klasiku s dahom metalik svježine.

4

Animal print na Loriblu leopard čizmicama i Furla Mimi torbici ne izlazi iz mode, a svaka nova sezona potvrđuje upravo suprotno. Taj trend je tu, da ostane.

6

Marc Jacobs salonke s prozirnom petom i Furla torbica rezervirane su za zanimljive izlaske koji se pamte.

5

Pruge, karirano, savršen omjer crne i bijele, ili možda plave i smeđe? Ove jeseni treba se poigrati vječnim modnim grafizmima, koji su apsolutni modni hit.

Za Kampanju11 se poveznica može tražiti u „noiru". Ipak, Kampanja11 ima nježnu estetiku s naglaskom na detaljima s kojima ove sezone možete postići upečatljiv modni izričaj.

Modele iz kampanje, kao i novitete vodećih modnih brendova, potražite u Karla trgovinama u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku ili u web trgovini www.karla.hr

Fotografija i set dizajn: Mladen Šarić
Stilist: Borut Mihalić

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj