Kako uvijek izgledati besprijekorno

23/03/2016

Maleni trikovi za veliki stil...

Znamo koliko je teško u ranim jutarnjim satima razmišljati o bilo čemu, a kamoli o odjevnim kombinacijama u kojima ćemo izlgedati kao milijun dolara. Koji god vaš odabir bio, ovo su stvari koje će vam automatski popraviti dojam i o kojima biste uvijek trebali voditi računa, pa čak i prije prve jutarnje kave!

1. Ni slučajno nemojte zaboraviti na nakit. A kako vam se to nikada ne bi dogodilo, nakit imajte izložen na stalku, u zdjeli ili bilo gdje drugdje pri ruci gdje će vam uvijek biti pregledan. Nakit će podići svaku vašu kombinaciju, stoga vodite računa da ga uvijek pomno odaberete.

2. Uvijek imajte uz sebe par sunčanih naočala. Osim što su izvrstan modni dodatak, bit će vaš najbolji beauty saveznik nakon neprospavanih noći kada se na sve moguće načine trudite sakriti podočnjake i izbjeći dnevnu svjetlost zbog koje škiljite poput vampira.

3. Investirajte u uređaj na paru. Jer ništa ne poboljšava sveukupan dojam kao besprijekorno izglačana odjeća, a zahvaljujući parnom uređaju svaki će vaš komad biti savršeno izravnan u svega 30 sekundi.

4. Vodite računa da vaše rublje ostane skriveno. Naramenice grudnjaka koje izviruju ispod bluze nikada nisu prizor koji laska pa vodite računa o odabiru pravog komada rublja i načinu na koji ga nosite.

5. Pažljivo birajte torbu. Torbe imaju ogromnu ulogu u vašem stylingu pa vodite računa da su kvalitetne i da izgledaju profinjeno. Najotmjenije izgledaju velike ukalupljene torbe te one manje koje umjesto remena imaju lanac, a svaka će bolje izgledati ako je riječ o modelu od prave kože.

6. Nosite jarke nijanse ruža. Blijede nijanse mogu djelovati isprano i pomalo bezlično, dok će vedre i jarke nijanse podići svaku kombinaciju, istaknuti vaše lice i osigurati vam sofisticirani izgled.

7. Cipele neka vam uvijek budu uredne i čiste. Ništa ne može upropastiti dobar styling kao neuredne cipele ili tenisice, a posebice ako su neke svjetle nijanse. Krpicom svako jutro osvježite cipele, a povremeno ih premažite kremom kako biste im produljili životni vijek i osigurali im najbolji mogući izgled.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj