Kako se KKW uvukla u onaj Met Gala korzet?

08/05/2019

Sve nas boli dok ovo gledamo.

Kim Kardashian pojavila se na Met Gali 2019. kao da je upravo izašla iz mora (rođena iz vala, kao Venera:), u haljini od silikona koju je za nju izradio dizajner Thierry Mugler, s koje su doslovce “curili kristali”. Iako je haljina bila predivna, stvar o kojoj su svi pričali nije bila haljina, već njezin nevjerojatno uzak struk. Toliko uzak, da je njezin osobni trener na društvenim medijima morao stati u njezinu obranu, a neki njezini fanovi su uvjereni da je Kim za tu priliku dala odstraniti nekoliko rebara (što naravno nije istina).

Kim Kardashian West

Kako kaže njezin trener, tajna je u tome da je prije Met Gale 2019. KKW vježbala kao luda, ali i u još jednoj maloj tajni—korzetu! I to ne bilokojem korzetu, već onom kojeg potpisuje dizajner Mr. Pearl, najpoznatiji izrađivač korzeta na svijetu. Vogue je, naime, jučer objavio video u kojem se KKW priprema za Met Gala večer, u kojem se jasno vidi kako Kim, uz pomoć asistenata, navlači korzet u kojem, kako kaže, “jedva može sjediti”.

Cijeli video možete pogledati dolje, a ako vam se ne da, ovo su tri odrasla muškarca—modna asistenta—koji joj pomažu da uđe u korzet:

Da, to je korzet koji ima stare dobre vezice na leđima (za zatezanje struka):

KIMK2

Evo kako je izgledala bez haljine, u korzetu:

KIMK

Fotografije: Profimedia, Youtube

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj