Trikovi za ženstveni izgled u sivoj (se)zoni

03/11/2016

Niste ljubiteljica zimske eklektike i ne sviđa vam se eksperimentiranje s printovima i bojama, no ipak želite izgledati posebno i stylish. Evo par brzih trikova za minimalistice navučene na lijepe zimske komade.

1. Ispod neutralnog kaputa ili balonera obucite bijelu majicu ili svilenu košulju - otvorit će neutralan slojeviti look i izgledat ćete svježije. Ovaj trik isprobajte i na crnom ili modrom total looku, a za još bolji efekt isprobajte i crveni ruž.

a 1

2. Metalik ključni komad kombinirajte uz nešto grublje detalje od crne kože - poput modernih kratkih jahaćih ili bajkerskih čizama s niskim potpeticama i jednostavnom torbom. Nama se sviđa velika dnevna pismo-torba ili fini kožni ruksak.

a 4

3. Dodajte nešto s odsjajem - ogrlica od krupnog srebrnog lanca ili metalik naočale sa staklima u boji su veliki hit i kao stvoreni za stiliziranje crno-bijelo-sivih lookova.

a 3

4. Naglasite struk, čak i ako baš ne volite pokazivati siluetu. Zimski materijali su savršeni za prikrivanje nedostataka i isticanje ženskih atributa jer su dovoljno kruti da stoje točno onako kako želimo. Engleskinje su majstorice u ovoj domeni, jer umjesto uobičajeno naglašenog struka, liniju struka vole pomaknuti nešto više pogotovo u opuštenom dnevnom stilu.

a 2

Foto: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj