Kako isfurati zimsku kapu i izgledati odlično

11/12/2015

Pridržavanje pravila o nošenju zimske kape najlakši je put do chic izgleda u smrznutim zimskim danima, a mi smo prikupili sve trikove koje morate znati kako biste uvijek izgledali besprijekorno...

1. Kape ženstvenijih nijansi poput roze ili bordo podarit će dašak nježnosti vama i obilje živosti monotonom, jednoličnom, zimskom outfitu.

2. Sive kape savršeno će ublažiti pretamni crni outfit u kojem ste od glave do pete.

3. Prošla su vremena u kojima su kape bile rezervirane isključivo za sportske outfite - danas, one jednako dobro dolaze u casual varijantama, ali odlično izgledaju i uz luksuzne kapute, odijela, haljine...

4. Čak i kada temperature nisku toliko niske, zima je jedinstveno godišnje doba u kojem nošenje vunene kape uvijek možete iskoristiti za prikrivanje masne kose, neposlušne kose, ili kose koja je jednostavno tog dana odlučila ne izgledati kako bi trebala...

5. Kape s porukama, ušima ili u specifičnim bojama dodatno će progovoriti o vašoj osobnosti pa to imajte na umu pri odabiru savršenog zimskog dodatka.

6. Zimske kape mogu odlično izgledati uparene sa statement komadima nakita pa se nemojte bojati kombinirati ih.

7. Color-blocking trend poželjan je i u zimskim mjesecima kojima definitivno nedostaje razigranog šarenila i živosti, a zimska kapa neka obavezno bude dio CB priče.

8. Zanimljiva kava, topao kaput i upečatljive sunčane naočale su sve što vam je potrebno da zimi izgledate savršeno. Iskoristite to vrijeme na najbolji mogući način!

*Neodoljive Elfs zimske kapice možete pronaći na svim kioscima u Story dizajnerskom paketu po cijeni od samo 49,90 kuna!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj