Jeste li već usvojili HOT trend jeseni koji možete uloviti na 40% popusta?

30/11/2019

Replay je još jednom oduševio odabirom maštovitih modnim kompozicijama kojima najavljuje neke nove trendove kada je riječ o rušenju fashion mitova!

Poznata hrvatska dizajnerica i modna blogerica Lidija Lešić, odigrala je sjajnu ulogu u Replayevoj modnoj prezentaciji vješto spajajući aspekte ženstvene klasike, koju već ikonično u sebi nose komadi od kože te posljednjih trendova koji najavljuju maksimalnu udobnost koja potencijalno demistificira modnu uobičajenost.

Razbijajuć mitove o ulozi uskih kožnih komada rezerviranih isključivo za večernje izlaske i posebne prigode te neozbiljnim oversized džemperima koji konstituciji oduzimaju oblik, Replay je u street style priči uspješno prenio  ono najbolje od pomno odabranih komada kolekcije Jesen-Zima 2019.

Uzimajući u obzir postojeće trendove te želeći ponuditi novu perspektivu kada je o odijevanju riječ, Replay se u koštac uhvatio s dekonstrukcijom očekivanih pravila odijevanja te ih u ovoj modnoj suradnji postavio u potpuno nove odnose koji ženstveni seksipil nadograđuje elementima udobnosti i individualnosti!

Kombinirajući kontrastne street style elemente, modna kolaboracija rezultirala je s tri maštovita stajlinga koja inspiriraju svojim zaigranim pristupom!

2

Replay Hrvatska, Black Friday akcija: Džemper 762,00 kn, Gležnjače 888,00 kn, Suknja 762,00 kn

GO GREEN!

Udobne gležnjače kao polazišna točka za konstruiranje savršene kombinacije za udobno modiranje sa stilom i rušenje mitova o ulozi ozbiljne kožne suknje i neozbiljnog oversized džempera u koloritu koji vrišti!

Kombinacija stilskih suprotnosti  sjajno utjelovljuje avanturistički duh nimalo ne narušavajući konstituciju te izaziva potpuno drugačijim viđenjem ženstvenosti koja neće proći nezapaženo.   

3

Replay Hrvatska, Black Friday akcija: Džemper 606,00 kn, Cipele 588,00 kn, Hlače 864,00 kn

OVER THE SHOULDER!

Sraz predimenzioniranog, gotovo sportskog džempera i uskih kožnih hlača, kompletiran cipelama na visoku petu, dobitan su recept za stilski wow efekt!

Moćna kombinacija u svaki stil unosi opipljiv stav, koji uz dodatak ogoljenih ramena nadilazi modnu sferu te inspirira neosporivom pojavnošću.

 4

Replay Hrvatska, Black Friday akcija: Džemper 1.014,00 kn, Majica 252,00 kn, Hlače 708,00 kn

MY POWER IS B(L)ACK!

Iskušavanje nametljivosti logotipa u slojevitom kombiniranju pomalo boyish street style komada, dobitna je kombinacija kada je riječ o promjeni modne perspektive!

Kombinacija koja nimalo ne sumnja u sebe te hrabro korača aktivnim stilskim tempom, sjajna je razbijanje svih stilskih mitova, a spajajući sportske elemente s crnom kožom donosi potpuno novi chic koji možda niste još prepoznali!

Dodatne bodove inspirativnoj kampanji, zasigurno će donijeti i Black Friday Weekend popusti od 40% na cijelu Replay i Replay&Sons kolekciju Jesen-Zima 2019!

Fantastične komade iz nove kolekcije možete pronaći na svim prodajnim mjestima u Zagrebu, Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Zadru. Posjetite bilo koji Replay store, Replay&Sons ili webshop www.reverto.hr.

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj