IZIPIZI još jednom će veselim modelima obojati modnu jesen!

24/09/2021

Novu jesensko-zimsku kolekciju za sezonu 2021/2022 IZIPIZI posvećuje istraživanju, iskoraku u novo, nepoznato, pa je u skladu s tim i nazvana – OUTER SPACE...

Produkt dizajnerica Ana Tevšić Nauković svoj radni studio Love, Ana na jedan dan pretvorila je u IZIPIZI OUTER SPACE destinaciju. Istraživanje nepreglednih nebeskih staza, vođeno bezgraničnom znatiželjom i maštom, beskrajni je  izvor nadahnuća i kreativnosti koju IZIPIZI toliko njeguje, a vodeći se time produkt dizajnerica je posebno za ovu prigodu osmislila, oslikala i dizajnirala radni prostor za predstavljanje najnovije kolekcije.

Višestranim okvirima naočala, kombinacijom sjajnih i mat materijala od kojih su izrađene, naglašenom „space estetikom“ kolekcija OUTER SPACE pozivnica je na bijeg, let, glavom u oblacima i srcem punim snova.                                                                                                                                                               2

3            

Poigravajući se svjetlom i bojama u živim nagibima koji oponašaju kretanje zvijezda, OUTER SPACE je kolekcija koja vrlo profinjeno i s ljubavlju odaje počast svijetlim i šarenim dimenzijama svemira i nudi beskrajno pozitivnu , nadahnutu  viziju svijeta, nasmijanog  i samopouzdanog,  zadivljujućeg i fascinantnog.

4

IZIPIZI OUTER SPACE kolekcija dostupna je u šest boja, za odrasle i djecu, a nazivi su, naravno inspirirani planetima , pa nas tako očekuju modeli Red Mars, Moonlight, Silver Moon, Blond Venus, Lucky Star i Jupiter. Model Blond Venus, inspiriran Venerom, zvijezdom koju zorom vidimo u žutim, a u sumrak u purpurnim nijansama.. Svijetlo žuti okvir Blond Venus naočala oda je Veneri u zoru, a stakla ljubičaste nijanse kao da prizivaju Veneru u suton.  Model Red Mars , kako naziv i govori, bojom odaje priznanje poznatom Crvenom planetu. Fascinantan, intrigantan i raskošan, njegova boja je inspiracija modela Red Mars, tamnocrvena, s nijansama u rasponu od mat do sjajne. Model Moonlight, svijetao, tajanstven i magnetski,  baš kao Mjesečeva svjetlost , a Silver Moon, srebrno bijela nijansa posuta srebrnim sjajem i lijepim prijelazom od mat do sjajnog na prednjoj strani naočala, dok model Jupiter, s okvirima u boji koje odražavaju boje Jupitera pa solarne leće prelaze  od smeđe i zelene do narančaste. Lucky Star inspiriran je cijelom galaksijom, poput malenog komadića svemira, a solarne leće nude gradijent od plave do zelene za odrasle i sive do plave za djecu.

U IZIPIZIJU su mislili i na najmlađe, pa je za njih dizajniran divan model, u kojem će „paziti da ne idu maleni ispod zvijezda“ a zove se Stardust.

5

6

Popularni francuski brend naočala u kratkom vremenu postao je jedan od najtraženijih u Hrvatskoj,  što ne treba čuditi jer se u bogatoj ponudi za svakoga može pronaći ponešto  pa tako u IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana,  kao i naočale za djecu. Dizajn je jednostavan i trendi, naočale su lagane, fleksibilne , prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike, a istovremeno su kvalitetne i cjenovno prihvatljive. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj