Imamo dobitnicu Amelia haljine!

14/05/2020

A sretna dobitnica je...

Prošlog su se tjedna u prvom Cosmo Zoom Fashion chatu susrele dvije predivne žene, obje Aleksandre. Aleksandra, glavna urednica časopisa Cosmopolitan, ugostila je našu omiljenu dizajnericu i Cosmo djevojku Aleksandru Dojčinović. 

Osim što su pretresle brojne teme, pripremile su nam i fashion chat kao i prvu virtualnu modnu reviju, a svim su čitateljicama (ili u ovoj situaciji gledateljicama) uljepšale dan prilikom da osvoje Amelia haljinu.

2

Sve što je bilo potrebno je ispod videa na našoj Facebook stranici napisati u obliku komentara kako zamišljate svoj prvi izlazak iz karantene u ovoj haljinici – gdje ćete otići, s kim i kako ćete nazdraviti ljepšim danima koji dolaze, te čekati da naš žiri odluči u čijim će rukama haljina završiti. 

Stručni žiri kojeg čine Aleksandra Dojčinović, Aleksandra Orlić i Marina Živković pomno je pregledao sve komentare, a curke su jednoglasno odlučile kako je sretnica koja će iz karantene izaći sa stilom i u novoj Lei Lou haljini čitateljica Karmen Bertić.

3

Mi joj ovom prilikom čestitamo i nadamo se kako će se Karmen i njezine cure, u društvu Amelije, naravno, odlično provesti. Curke, slobodno nam pošaljite i koju fotku!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj