Novo (ne)normalno: Gucci prodaje digitalne tenisice koje možete nositi virtualno

27/03/2021

Posebna “COVID” kolekcija, ili…?!

Koliko biste bili spremni izdvojiti za Gucci tenisice? I ne, ne pričamo o “stvarno dobroj kopiji” koju ste pronašli na internetu. Govorimo o pravim, originalnim Gucci tenisicama za koje ćete u normalnom svijetu sigurno izdvojiti najmanje 3 tisuće kuna.

A što kada bismo vam rekli da od sada možete dobiti najnoviji par Guccijevih tenisica za samo stotinjak kuna? Zvuči zanimljivo, zar ne? Pitate se postoji li kvaka? Apsolutno.
Tenisice je moguće nositi isključivo digitalnim putem.

Da razjasnimo, riječ je o Virtual 25 tenisicama zelene, ružičaste i plave boje koje bi inače za naš ukus bile mooožda mrvicu previše upadljive, ali ne i za priliku poput ovakve! Ponavljamo, ako vam nije problem činjenica što ih možete nositi samo u virtualnom svijetu.

U čemu je kvaka? Pa, čini se da Gucci dobro zna gdje se druže svi “cool” klinci jer se tenisice itekako prodaju za one koje će ih rado nositi na platformama poput VR Chata, ali i u online multiplayer igrici Roblox.

virtual 25

Svoje tenisice možete isprobati putem aplikacije Wanna Kicks zajedno s nizom ostalih tenisica što je zapravo i poprilično fora ideja u svijetu u kojemu smo primorani veliku većinu stvarčica kupovati online.

I dok smo potpuno svjesni da su ljudi svoje novce bacali i na gore stvari, mi ćemo svoj novac ipak staviti sa strane i priuštiti si nešto što će nam malo učinkovitije grijati stopala.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj