Espresso ili capuccino? Odabir kave otkriva nam tvoj stil

07/04/2015

Uz današnju popularnost društvenih mreža, ni kava ne ostaje neprimijećena. No, na koji je način kava povezana s modnim stilom?

Ispijanje jutarnje kave u današnje je vrijeme vrijedno podijeliti s ostatkom svijeta – tako bar tvrdi popularnost trenda pod nazivom CoffenClothes.

CoffenClothes je iznimno popularan profil koji objedinjuje korisnike Instagrama koji svoju jutarnju kavu rado ovjekovječuju pod istoimenim hashtagom. Razlog? Kava je in, a ovo je nov i trendi način da pokažemo i svoj modni stil.


Crna kava – Minimalistički stil

Poput prave gradske djevojke, voliš svoje elegantne krpice, a tvoj ormar je pun neutralnih modnih komada jer ti znaš kako sa stilom kombinirati crnu i bijelu. Jednostavno i sa stilom – to pokazuje tvoj ormar, ali i šalica.

kava


Latte/Kava s mlijekom – Opušten i cool

Ležerno i chic – baš poput tvojeg stila kojeg čine široke košulje, opuštene baggy traperice i obične tenisice. Modnu inspiraciju tražiš na poznatim internetskim stranicama i uživaš u udobnom stilu, baš kao i tvoja šalica kave puna užitka.


Espresso – Gradska djevojka

Ne bojiš se pokazati svoj stil. Obožavaš kombinirati najnovije modne detalje za koje je ponekad potrebno i nešto hrabrosti. Imaš ubojiti look, dominantan stil, ali i nepokolebljiv stav.


Ledena kava – Trendseterica

U toku si s najnovijim modnim trendovima i dizajnerskim kolekcijama ne propuštaš niti jedan dobar komad. Pratiš aktualne modne revije čiji raspored znaš mjesecima unaprijed. Klasika je za tebe dosadna! Tvoj selfi ne prolazi bez šalice ledene kave i cipela iz najnovije kolekcije Alexandra Wanga.

kava


Capuccino – Klasična djevojka

Tvoj omiljen topli napitak klasičan je i uglađen – baš poput svog stila. U tvojem će se ormaru nerijetko pronaći odjevni predmeti koji si naslijedila od svoje mame ili čak bake. Posjeduješ niz odličnih i vječno popularnih krpica koje možeš nositi godinama.


Latte s oblicima u pjeni – Umjetnica

Izgled tvoje kave jedinstven je baš poput tvog modnog stila. Prstenje i narukvice jarkih boja, ali i savršen oblik u šalici kave zajedno čine savršenu fotku.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj