Elle Boutique stiže u Zagreb 27. lipnja – domaći dizajnerski artikli po posebnim promo cijenama!

20/06/2020

Elle Boutique stiže u Zagreb u subotu, 27. lipnja, u chic okruženje Dežmanove ulice!

Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu Elleovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere koji će po posebnim promotivnim cijenama ponuditi najbolje od hrvatske mode. Dođite i vi!

Jedinstveno modno događanje pod okriljem časopisa Elle otvara svoja vrata treću godinu za redom, i to u subotu, 27. lipnja, od 10 do 21 sat u Dežmanovoj ulici. Potpuno drugačije šoping iskustvo s predznakom 100% hrvatski dizajn i promotivnim cijenama očekuje sve ljubitelje mode koji će za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvariti i dodatnih 20% popusta.

2

Elle Boutique 2019., Dežmanova ulica (arhivska fotografija)

Elle Boutique okupio je svjetski poznata domaća dizajnerska imena - donassy, A’Marie, Boudoir, Sopar, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, My Mon Mon, Link by Ogi Antunac, Hippy Garden, BiteMyStyle te Little Wonder. Uživat ćemo i u kreacijama Nike Tom, Marije Kulušić, Price On Request, Seadro, Culture i Etna Maar te upečatljivim kolekcijama The All, modernim siluetama XD Xenia Designa, kao i u kreacijama miljenice zagrebačke publike - Lokomotiva by Lana Puljić. Uz divnu odjeću hrvatskih dizajnera, ELLE Boutique donosi i modne acessoirese brendova Mammii Jewellery, Cherry Dear i Lykke. Artikli domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom. Uz Mastercard i Maestro karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto. Ovogodišnji Elle Boutique partnerski podržavaju Mastercard i Citroën.

3

Probrani dizajnerski artikli (Elle Boutique 2019., arhivska fotografija)

Centar Zagreba i Dežmanova ulica ponovno će zaživjeti – nakon ne tako lakog perioda koji je iza nas. Elle Boutique dovodi na zagrebačku subotnju ”špicu" renomirane domaće dizajnere i kroz gradski žamor, chic i casual okruženje te prigodan glazbeni program 'pretvara' Dežmanov prolaz u modnu meku.

Hrvatska modna industrija i dizajneri, od kojih su mnogi i nositelji domaćeg obrta, pogođeni su posljedicama lockdown-a na globalnom nivou uslijed pandemije korona virusa, a uz to, i poslovanje nekih domaćih dizajnera u prostorima u centru grada narušeno je nakon potresa. Stoga smo ih okupili s ciljem da modu iznesu iz svojih showroomova, ateljea i studija i ponude ju po promotivnim cijenama svim posjetiteljima. No još bitnije, želimo podržati domaće dizajnere i hrvatsku modnu industriju kroz platformu Elle Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn, te zajedno ukazati kako su održivi pristup modi, tzv. slow fashion, i odjevni artikli s hrvatskim potpisom nešto o čemu trebamo razmišljati i 'prakticirati' već danas“ poručuju iz časopisa Elle uz napomenu, da će na ovom javnom događanju poštovati sigurnosne mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite.

4

Elle Boutique 2018., Lapidarijum u Arheološkom muzeju u Zagrebu (arhivska fotografija)

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju uz odličnu glazbu DJ setova i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane, trendi komade s hrvatskim potpisom i Elle jamstvom! Dođite na Elle Boutique 27. lipnja od 10 do 21 sat u Dežmanovu ulicu u središtu Zagreba!

#ellecroatia #elleboutique #stopostohrvatskidizajn #zajednozamodu #ostanimoodgovorni #mastercard #citroenhrvatska #citroen #inspiredbyyou #c5aircross

5

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj