Cozy odjevne kombinacije za sve vremenske uvjete

03/12/2019

Jesen polako poprima sve svoje boje, a vremenska prognoza iz dana u dan potvrđuje da je to godišnje doba u punom jeku. Preostaje nam samo da se prilagodimo i pronađemo modni izričaj kojim ćemo obojiti svakodnevicu u ovom hladnijem, sivom dijelu godine.

Sjajno je što se sportski brendovi materijalima, krojevima i bojama odjeće prilagođavaju vremenskim uvjetima pomažući nam tako da budemo stylish i osjećamo se bezbrižno. 

2

Čak i kada zbog poslovnih obaveza moramo birati ozbiljnije odjevne kombinacije, ostaju nam slobodno vrijeme i vikendi kada možemo biti potpuno slobodni i odjenuti sportsku odjeću, koja je danas osmišljena tako da je oku ugodna i elegantna, a potpuni look nimalo ne upućuje na to da ste se upravo zaputili u teretanu.

Takvi su komadi itekako dobrodošli u ormaru jer su ugodni za nošenje i jednostavni za kombiniranje, a nadasve moderni. Sjajno je što sportsko ne znači neuredno nego itekako trendy.

3

Svatko od nas odabire kako će u svoju garderobu ubaciti sportske odjevne komade i kako će ih prezentirati, hoće li to biti edgy, cute ili soft. Naravno, ako se jedan dan odlučite za edgy, to ne znači da sutradan ne možete odjenuti soft kombinaciju. Slobodno eksperimentirajte, otkrivajte i tražite sebe u bogatoj ponudi sportskih brendova.

4

Neprestano smo u pokretu pa nam je potrebna odjeća koja će se uklopiti u naš lifestyle tijekom cijelog dana. Sportska odjeća otvara mogućnost da možemo biti spremni na sve, živjeti užurbano, a pritom izgledati sjajno. No ne želimo vas zbuniti kako biste pomislili da vas pozivamo da nosite sportski lookisključivo u slobodno vrijeme, koje podrazumijeva mnogo ležerniji pristup odabiru odjeće. Naprotiv, pozivamo vas da pokušate kombinirati sportsku odjeću u svako doba dana, a praktičnost i funkcionalnost neka vam pritom budu smjernice.

5

Potražite odjevne komade koji će vas uvesti u svijet atletike i aktivnosti na otvorenom, ali i ležerne estetike. To što u srednjoj školi niste bili u odbojkaškoj ekipi ne znači da ne možete osjetiti casual chic vibru.

6

U trgovini Athlete's foot možete pronaći sve što poželite kako bi vaš sportski outfit bio originalan. Je li to pripijeni ili oversize hoodie, trenirka s upečatljivim detaljima, tenisice koje ćete moći nositi uz sve kombinacije i u njima bez problema prevaliti kilometre ili pak vrlo trendy outfit koji će biti prihvatljiv čak i za casual petke na poslu, izbor je vaš!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj