Carpisinih Top 5 i sve na sniženju

13/01/2021

Ne postoji ništa uzbudljivije kada se u novoj godini, nakon božićnog i novogodišnjeg veselja počastite nekom lijepom torbicom koja ne samo da odgovara svim trendovima, već će vam potrajati relativno dugo - drugim riječima, savršeno ulaganje. Ako je još i na popustu, cijenit ćete ju znatno više jer ste tako uštedjeli i vrijeme i novac (da, stvarno!). Predstavljamo Carpisinih top 5 koje odgovaraju svim ukusima, stilovima i potrebama, a kojima jednostavno ne možete reći „ne“ jer su upravo to - klasične.

Mala ženska torba na rame iz linije SIRIA zaobljenog je pravokutnog oblika s patentnim zatvaračem i odvojivim dvostrukim remenom. Praktična je i savršena za večernje i druge posebne prigode. Mala je, ali će vam omogućiti da nosite sve što vam treba.

2

Mala torbica na rame iz linije PATTY dizajnirana je za žene koje uz sebe žele nositi svoje najnužnije stvari, a da ne budu opterećene. Pravokutna torba za rame s tri pretinca idealna je za uredno odlaganje baš svega. Karakteristika ove linije je tkanina s otisnutim logotipom u tonu, dostupna u profinjenim i elegantnim bojama.

3 

Mala torbica iz linije ZARINA izrađena je od kože s vanjskim preklopom i zatvaračem na kopču. Idealno za držanje sitnog pribora poput ključeva, novčanika i pametnog telefona.

 4

Kožna torba s preklopom iz linije ADE V1 srednje je veličine i podesivim remenom. Idealna je kroz radni tjedan ali i za elegantne i neformalne prigode.

5

Udoban i praktičan ruksak iz linije REBECCA manjih je dimenzija s preklopom i pozlaćenom kopčom, ručkom i s dvije uklonjive naramenice. Ovaj ženski ruksak dostupan je u otmjenim i vrlo ženstvenim bojama.

 6

Više modela iz Carpisa ponude potražite na www.carpisa.it/hr_en/

 

 

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj