Cardi B u novoj Reebok kampanji

03/09/2019

Aztrek Double i Aztrek96 najuzbudljivije siluete u Reebokovoj arhivi...

Cardi B, jedna od najpopularnijih glazbenih zvijezda današnjice, ponovo se našla u ulozi modela najnovije Reebok kampanje za jedinstvene Aztrek Double iAztrek96 tenisice.

Čuvena Aztek trkačka tenisica iz devedesetih, danas je transformirana u tenisicu modernog doba koja savršeno predstavlja duh i stav Reeboka iz posljednjeg desetljeća prošlog stoljeća.

2

Novi Aztrek Double zadržao je živahan i specifičan dizajn svog prethodnika, ali sada uz još bolje performanse. Silueta je osvježena novim bojama i specijalnim detaljima, a odlikuje se dodatno podebljanom potplatom uz savršeni pad za stopalo, koja će savršeno obilježiti modnu scenu ove sezone.

3

S druge strane, jedinstvena Aztrek96 silueta dolazi u još odvažnijoj i dinamičnijoj formi od svog ranijeg modela koja se predstavlja u novom koloritu s naglašenim slojevima i znatno izraženim logotipom. Namijenjena je svim trendseterima kako bi ove sezone na najbolji mogući način istaknuli svoj modni izričaj.

4

Oba modela karakterizira posebna Hexalite tehnologija za maksimalnu udobnost, dok se Aztrek 96 ističe i svojim asimetričnim đonom u obliku dijamanta.

Aztrek Double u različitim bojama za žene, kao i unisex model Aztrek96 dostupni su u maloprodajnoj mreži Reebok partnera: 

5

Aztrek96: Shooster_Buzz_NOSS i The Athlete's Foot

Aztrek Double: Shooster_Buzz_NOSSThe Athlete's Foot_Ferivi Sport i Shoe Be Do

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj