Nova Becha kolekcija hommage je maloj crnoj haljini kao stilskom klasiku!

09/06/2021

S dolaskom visokih temperatura sve žene vrlo rado posežu za komadom odjeće u kojem se najbolje osjećaju u najtoplijim danima u godini – haljinom.

U moru boja, uzoraka i materijala, jedna ipak ima mjesto u svakom ormaru, a to je mala crna haljina koja je ultimativni klasik čak i tijekom tople sezone. 

Upravo zbog toga se zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić odlučila dizajnirati kolekciju malih crnih haljina s kojima će se, vjerujemo, oduševiti sve trendseterice, ali i one koje nisu stroge pobornice modnih trendova. 

2 3

Naime, Boženine kreacije odišu klasikom i holivudskim glamurom, a ovisno o modnim dodatcima možete stvoriti decentni ili efektni look. Njena kolekcija "Lady In Black" broji šest modela koje prate liniju tijela te pristaju svakoj ženi. 

4

Kao inspiracija za dizajn Boženi su poslužile 80. godine kojima je uvijek vjerna pa tako haljine, odnosno žensko tijelo upotpunjuju volani, ali i mašne koje su postale njen zaštitni znak. 

5 6

Boženine haljine dolaze u svim veličinama i pristaju svakoj figuri jer dodatno naglašavaju ženske obline. Napravljene su od matiranog rastezljivog materijala koji se ljubi uz tijelo. Uz pomoć samo nekoliko modnih detalja i trikova, Božena nam govori kako ih je moguće transformirati u opušteni dnevni, ali i elegantni večernji look.

7

Ako želite postići svečani look, malu crnu haljinu je najbolje upariti s kristalnim nakitom i srebrenim cipelama, odlično će ih upotpuniti i nude štikla te minimalistički nakit, a ako netko želite jači modni izričaj tada ju je najbolje upariti s modnim dodacima u smaragdnoj ili ciklama boji.

8 9

Za koji god se look odlučite, zapamtite - mala crna haljina neizostavan je komad u vašoj garderobi.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj