Blake Lively - neupitan stilski autoritet

21/10/2014

Blake blista više no ikad, a svakom novom pojavom u javnosti iznova potvrđuje ono što već odavno znamo - u njezinom slučaju, pogreške su nemoguće...

Blake Lively posljednjih je sezona redovilo osvajala crvene tepihe, srca obožavatelja, ali i modnih kritičara. Ne možemo se sjetiti niti jednog jedinog modnog promašaja, a najzanimljiviju ili najljepšu modnu kreaciju koju je nosila gotovo je nemoguće izdvojiti.

2

4
Osim što redovito odabire kreacije koje imponiraju njezinoj silueti i godinama, oduševljava i njezino poštivanje dress codea. Njezini kameleonski modni odabiri uvijek su onakvi kakvi trebaju biti - ponekad graciozni, ponekad eklektični, a ponekad ležerni, no uvijek u skladu s prigodom i očekivanjima.

3

5
Haljine kuće Gucci Premiere koje smo imali prilike vidjeti na prošlogodišnjoj Met Gali te na Cannes Film Festivalu nedvojbeno su neke od najljepših haljina u povijesti crvenih tepiha.

6

7
Njezini posljednji modni odabiri koje nosi izvrsno kao i trudnoću, ne prestaju oduševljavati svojom originalnošću te sofisticiranim izričajem svojstvenim ovoj velikoj modnoj ikoni. U danima trudnoće, Blake blista više no ikad, a svakom novom pojavom u javnosti iznova potvrđuje ono što već odavno znamo - u njezinom slučaju, pogreške su nemoguće.

8

9Photo credit: Profimedia

Mia Borčić

Novo

Komentiraj