Angie - ubojito dobra kolekcija u koju smo se zaljubili!

17/03/2016

Revija kojom je Robert Sever proslavio 15 godina karijere s razlogom je nagrađena gromoglasnim pljeskom...

Tijekom sinoćnje druge večeri Bipa Fashion.hr-a Robert Sever je predstavio nostalgičnu i izrazito ženstvenu kolekciju Angie kojom je proslavio 15 godina karijere. U komadima izrađenim od pletiva, jeansa i čipke primjetan je utjecaj kasnih 60-ih i 70-ih godina, a mnogi su ukrašeni ručno rađenim šlinganim i heklanim detaljima koji cijeloj kolekciji, ali i svakom komadu posebno, daju poseban čar i snažnu osobnost.

Kolekcija koja obiluje hlačama visokog struka, boho haljinama, jaknama, suknjama i tunikama upotpunjena je nezaobilaznim krunama izrađenim od staklenih perli i ručno obojanih svilenih listova te kožnim torbama, a svi čija je srca osvojila već će ju za nekoliko dana moći pronaći na policama dućana.

2

3

4

5

6

„Puno smo istraživali što zapravo ženama danas treba i shvatili smo da je upravo svakodnevna odjeća, koja je zanimljiva dizajnom, pristupačna u cijeni i vrhunska u izradi, ono sto želimo ponuditi. Vođeni time stvorili smo elaboriranu kolekciju od 51 kombinacije s naglaskom na funkcionalnost i udobnost“, izjavio je Robert prilikom predstavljanja jedne od najboljih kolekcija koju smo imali prilike vidjeti posljednjih godina.

7

8

9

10

11

Krojevi, pažljivo dorađeni detalji i raskošan kolorit osvojili su nas na prvi pogled. Robi, you're getting two thumbs up!
12
13
14

15

16

Mia Borčić

Novo

Komentiraj