Omiljena dizajnersko ime od sada ima luksuznu modnu oazu u samom srcu grada

09/06/2021

Po prvi puta, sve što brend Lei Lou nudi možemo pronaći na jednom mjestu u samom centru Zagreba...

Brend Lei Lou uspješno posluje već gotovo petnaest godina, a svoje je modno carstvo Aleksandra Dojčinović upravo preselila na novu adresu, na mjestu nekadašnje kultne kavane i slastičarnice Kraš, na adresi Ilica 15. 

270 kvadrata nove modne oaze, nježno ogrnutih u sive, bijele i zlatne nijanse osmislio je arhitekt Ante Vrban, a sam prostor pod istim krovom nudi sve što brend ima - haute couture, bridal i ready-to-wear odjeću, modne dodatke, torbe, nakit i cipele. Osim toga, novootvoreni butik bit će i multimedijalni prostor s izložbenim dijelom, namijenjen eminentnim umjetnicima, a evo i što je o svemu rekla sama dizajnerica:

2

3

„Iako je rok za završetak radova bio kratak, jer smo htjeli otvoriti prije ljeta, paralelno s izlaskom nove kolekcije u prodaju, uspjeli smo ostvariti sve zacrtano. Svi smo radili gotovo danonoćno, no čim smo prvi put kročili u završen prostor, znali smo da se trud itekako isplatio jer sve izgleda točno onako kako smo zamislili. Ovo je kruna mog dosadašnjeg rada, dućan u centru Zagreba, grada u kojem sam odrasla i koji mi je tako puno dao, a kojem se zato uvijek nastojim odužiti svojim djelovanjem. Moje su modne revije uvijek bile i svojevrstan hommage Zagrebu, održavane na nekim od najljepših, ali i nekim zaboravljenim, a prekrasnim gradskim lokacijama.“

4

5

„Samo djelovanjem i dobrim poslovnim projektima možemo starom Zagrebu vratiti nekadašnju slavu o kojoj toliko volimo pričati. Grad mogu oživjeti samo dobre, kvalitetno osmišljene i pozitivne poslovne priče i ja sam uvjerena da Hrvatska ima puno mladih i hrabrih ljudi s vizijom kako centru Zagreba udahnuti novi život. Stvar je samo u tome da treba početi, a ne čekati druge da počnu. To je lekcija koju sam naučila jako rano i uvijek je nastojim primjenjivati u poslu“, dodala je. 

6

7

Aleksandri čestitamo još jednom i nadamo se kako će ovaj zaoret brenda Lei Lou doista inspirirati i mnoge druge koji će slijediti Aleksandrin primjer!

Mia Elliott

Novo

Komentiraj