ALDUK za Story: Accessoires za svaku damu

29/07/2020

Od danas 29.7., ekskluzivno je u prodaji paket lifestyle tjednika Story i prvog dizajnerskog artikla, gumice za kosu i marame, za samo 59,90 kuna...

Modni dizajner Ivan Alduk, od ove godine prvi put sudjeluje u Story dizajnerskom mjesecu za koji je osmislio fantastični set koji će upečatljivo potpuniti svaku modnu kombinaciju. Osmišljen da je multifunkcionalan, a svojim uzorkom da romantično podsjeća na vedre dolce vita trenutke.

Ivan je dodao: „Moderna kombinacija gumice i marame za kosu izvrsno će poslužiti pri kupanju na godišnjem odmoru ili pak oblikovanju jednostavne ljetne frizure... Gumice su definitivno novi trend koji tijekom proljetnih mjeseci viđamo na obali ali i u gradu. Vrlo su funkcionalne, a marama će osvježiti svaki stajling, svaku torbu i remen ili ukrasiti glavu, ruku, vrat...“

2

Dodajmo kako se ovu maramu može koristiti i kao rupčić u reveru sakoa, pa se nemojte iznenaditi ako ju od vas posudi vaš partner. Glatki materijal svilenkaste teksture čuva vašu kosu pa je iznimno pogodan i za nježne uvojke djevojčica koje možete tako modno uskladiti s vama. Ovo je vrlo nosiv i svevremenski model, pristaje uistinu bilo kojoj dobnoj skupini, a lako će osvježiti ili transformirati vaš modni izričaj i dati vam talijanski ili francuski chic potpis.

3

Dolazi u četiri boje, sivo pink, crveno bijela, crno bijela te crno crvena. Ovaj artikl proizveden je u Hrvatskoj i njegovom kupovinom potičete i domaću tekstilnu proizvodnju. Plesačica Valentina Tina Walme prva je isprobala razne mogućnosti nošenja i modne kombinacije koje upotpunjuje te se i sama oduševila mnogim načinima i stilovima koje možete izvesti s ovim modelom.

4

Stoga vam donosimo i editorial koji vam može poslužiti kao inspiracija za ovu modnu priču, a sve to do sljedećeg tjedna kada vas 4.8. očekuju naušnice Hippy Gardena uz Story.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj