A Oscara za najbolju toaletu dobiva...

29/02/2016

Bez nekih imena lista najbolje odjevenih jednostavno ne bi bila ista...

Cate Blanchett. Nju smo više puta proglašavali kraljicom crvenih tepiha, a ova legendarna glumica svojim nas odabirom nije razočarala niti ove godine. Nestvarno nježna, bajkovita haljina kuće Armani raskošno ukrašena cvjetnim aplikacijama doslovno oduzima dah i naš je apsolutni favorit ovogodišnje dodjele Oscara.

2
Sofia Vergara. Ova modna odlikašica na svakom crvenom tepihu zablista u punom sjaju pa ponekad njezine kreacije uzimamo zdravo za gotovo jer nam je jednostavno nemoguće uopće zamisliti da se ona pojavi u haljini koja joj ne pristaje. Pogriješila nije ni ovoga puta odabirom Marchesa haljine u ponoćno plavoj boji koju je obogatila nakitom s potpisom Lorraine Schwartz.

3
Lady Gaga. Iako smo od nje navikli na razne modne eskapade, priznajemo da nas je gotovo svakim svojim pojavljivanjem na crvenom tepihu u posljednje vrijeme oborila s nogu. Tako je bilo i ovoga puta kada je izabrala kreaciju s potpisom Brandona Maxwella, odvažnu kombinaciju hlača i haljine koja svojim krojem pomalo podsjeća na kreaciju Toma Forda koju je crvenim tepihom na dodjeli Oscara 2012. prošetala Gwyneth Paltrow.

4
Jennifer Lawrence. Iako se haljinu s dodjele Oscara 2013. godine teško može nadmašiti, moramo priznati kako je i ova Diorova kreacija jednako impresivna. Možda je malo manje formalna i glamurozna, no haljina u kombinaciji nude tonova i crne čipke nama se čini kao izvrstan odabir. A budući da joj Diorove kreacije toliko dobro pristaju, nadamo se da će ih nastaviti nositi i nakon 2017. godine do kada je obvezna predstavljati ovu prestižnu kuću.

5
Charlize Theron. Ona je još jedna od onih glumica koje crvene tepihe shvaćaju ozbiljno i koja, čini se, ne može pogriješiti s modnim odabirom. Pripijena crvena haljina sa šlepom, dubokog dekoltea i oskudnih naramenica također je djelo kuće Dior i definitivno jedna od oku najugodnijih kreacija protekle večeri.

6
Photo credit: Profimedia

Mia Borčić

Novo

Komentiraj