7 vrućih kombinacija

12/06/2017

Nakon svih onih debelih zimskih slojeva, došlo je vrijeme da svoje modne kombinacije začinimo sa svega par trendi komada, savjetuje vas blogerica Matea Frajsberger, koja se inspirirala novom KiK modnom linijom. Njen je savjet da cijeli look postignete sa svega dva ili tri komada odjeće. Ne samo da ćete izgledati dobro, već ćete s manje slojeva preživjeti dugo i vruće ljeto. A kad već izgledate tako sjajno, zašto se ne biste prijavili na KiK super natječaj i postali njihovo zaštitno lice?

KIK 4

1. Pamučna i lepršava haljinica pravi je izbor i za najtoplije ljete dane. Kombinirajte ju s velikim cekerom i spremne ste za plažu!

g

2. Za sve one izlaske u grad, ili za posao obucite dugačke traperice s elastinom. Ne spremajte ih još u ormar, jer večeri znaju bii hladne. Obucite bijelu pamučnu majicu i zavežite bandanu (ili oko vrata ili u kosu).

KIK 2

3. Osim prugica, maslinasto zelene hlače moja su prva asocijacija na ljeto. Safari stil uvijek je prisutan, a postići ćete ga tako da nabacite ove hlače, tanku bijelu majicu, a na glavu stavite slamnati šeširić.

g

4. Što je ljeto bez dobrog printa? Pogotovo ovog tropskog! Za sve hrabre, vedre i smjele Cosmo djevojke!

KIK 3

5. Tražite li savršen outfit za ljetnu kavu s prijateljicom, odlučite se za kratke bijele traper hlače, majicu bez rukava, a sve što nosite sa sobom, stavite u ovu prugastu trendi torbicu!

f

6. Bijeli čipkani komplet kojeg čine hlačice i top idealna su kombinacija za vruće ljeto u gradu! Slažete li se?

KIK 6

7. Kad nam stignu oni najtopliji dani, nije nam do kompliciranja s odjećom. Zato izaberite casual kombinaciju poput ove! Siva majica kratkih rukava, pamučne crne hlačice, a kao detalj - mala torbica i sunčane naočale!

Samouvjerena si, imaš vlastiti stil i želiš ga pokazati? Prijavi se na KiK lice 2017. i osvoji 30.000,00 kn u velikom finalu!

Piše: Matea Frajsberger

Foto: Tea Dalić

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj