5 žena isprobalo je grudnjake veličine 34B kako bi dokazale da su veličine grudnjaka laž

03/08/2016

Mislite da je veličina vašeg grudnjaka 34B? Vjerojatno ste u krivu.

Ako je suditi po statistikama (i po činjenici da prvi nestaju s polica u svakoj trgovini), 34B glasi kao najpopularnija veličina grudnjaka u državi. S tvrdnjom će se složiti i prodavačice popularnih trgovina donjim rubljem:

„Više od polovice žena toga dana ući će u trgovinu tvrdeći kako je njihova veličina 34B i kupiti grudnjak bez obzira na to pristaje li ili ne.“, tvrdi jedna od prodavačica.

Ako još ne znate, znat će da grudnjak pristaje kad pojas grudnjaka nije previše labav niti previše zategnut, a trebao bi savršeno pristajati zakačite li ga na prvu kukicu (unatoč popularnom vjerovanju, ostale dvije ili tri kukice tamo su kako bi ih koristili jednom kad se pojas grudnjaka počne opuštati). Košarice bi trebale u potpunosti obgrliti vaše grudi i to bez prelijevanja na bilo kojoj strani.

S time na umu, Cosmopolitan je zamolio 5 djevojaka da isprobaju tri različita grudnjaka veličine 34B iz tri najjače američke tvrtke za donje rublje – Victoria's Secret, Aerie i GAP. Žene su na testiranje donijele i svoje grudnjake za usporedbu. Nije prošlo previše vremena prije nego su zaključile kako veličina grudnjaka nije nepromjenjiva stvar – čak i onda kad razlog tomu nije vaše tijelo.

Imena su promijenjena.


1. Barbara

barbara

Od najboljeg prema najgorem: Victoria's Secret, njezin Calvin Klein grudnjak, Aerie, GAP


2. Piper

piper

Od najboljeg prema najgorem: Victoria's Secret, njezin Hanky Panky grudnjak, Aerie, GAP


3. Marissa

mkarisa

Od najboljeg prema najgorem: Aerie, GAP, njezin Princesse Tam Tam grudnjak, Victoria's Secret


4. Alicia

alicia

Od najboljeg prema najgorem: njezin VS Pink grudnjak, Victoria's Secret, Aerie, GAP


5. Misty

misty

Od najboljeg prema najgorem: njezin Timpa grudnjak, Victoria's Secret, GAP, Aerie


Većina je cura nakon testiranja zaključila kako su neki od pojaseva puno opušteniji od onoga na što su navikle, ali su i priznale kako grudnjake nose na posljednjoj kukici, umjesto na prvoj što nalaže da bi trebale smanjiti veličinu pojasa grudnjaka.

Osim toga, testiranje je pokazalo kako su košarice grudnjaka Victoria's Secret manje od košarica grudnjaka Aerie i GAP-a unatoč jednakoj veličini na etiketi. S druge strane, neke su se žene požalile da su košarice Aerie i GAP-a previše velike što dokazuje kako svaki brend možda i nije napravljen za svaki tip grudi.

Pa, baš kao i s odjećom, odabrati pravi grudnjak zahtjeva potragu i isprobavanje. Da, čak i onda kad se sigurni da znate svoju veličinu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj