5 stilskih lekcija Carrie Bradshaw koje su još aktualne

13/02/2019

Što bi Carrie učinila (obukla)?

Teško je biti primijećen bez riskiranja. To najbolje zna Carrie iz omiljene nam serije "Seks i grad". Iako neke stvari koje je Carrie obukla, ne bi mogle proći bez zajedljivih komentara (čak ni u liberalnom New Yorku), neka su njezina zlatna pravila i dalje primjenjiva. Kažu da će u 2019. jedan od glavnih trendova biti miješanje printova, a upravo je Carrie školski (televizijski) primjer kako se to radi. Evo još nekih bezvremenskih trikova iz modne škole Carrie Bradshaw...

Ne bojte se boja

Rijetko bi kada Carrie obukla nešto neprimjetno ili neutralno i hvala joj na tome! Želite da se svi okreću za vama i da osvijetlite svaku prostoriju u kojoj se pojavite, zaboravite dijamante i prigrlite boje! Neonske nijanse ionako trenutno imaju svojih 5 minuta.

carrierainbow

Slojevito i neočekivano

Potkošulja i perle? Elegantna suknja srednje duljine i obična majica kratkih rukava? Zašto ne? Carrie je u nekim stvarima bila daleko ispred svoga vremena, a jedna je od njih i umjetnost slojevitog oblačenja. Osim što je zanimljivo, slojevito oblačenje je vrlo korisno za promjenjivo proljetno vrijeme koje nam dolazi.

carrie-fur-coat

Uložite u cipele

Gledajte na to kao na ulaganje u vašu budućnost. Ok, šalimo se i da, priznajemo, Carrie je previše trošila na cipele, ali jedan skuplji, kvalitetan par s vremena na vrijeme će se sigurno isplatiti. Znate kako kažu, ili ste u krevetu ili ste u svojim cipelama, nemojte štedjeti na tim stvarima u životu.

profimedia-0097185216

"Go big or go home"

Znate li koja je razlika između trendsetterica i onih koje ih jednostavno prate (osim broja pratitelja na društvenim mrežama)? Neustrašivost! Pod tim mislimo na to da Carrie nikad nije zazirala od dramatičnih lookova i kada bi ona eksperimentirala s volumenom, to nikada ne bi ostalo neprimijećeno.

profimedia-0025486930

Miješanje uzoraka

Neka od starih "modnih pravila" bila su dosta ograničavajuća, recimo: možete obući maksimalno tri različite boje, ili cipele i torbica vam uvijek moraju biti usklađeni, ili ne možete nositi dva različita uzorka odjednom... Onda je došla Carrie! I spasila nas pokazavši nam kako je kaos zapravo kul!

carrie

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj