5 modela naušnica koje želimo nositi ovog ljeta (i svakog idućeg)

11/08/2020

Kakav god vaš modni izričaj bio, sumnjamo da ćete uspjeti odoljeti ovim komadima!

I najjednostavnija odjevna kombinacija izgledat će zavodljivo, čarobno i sofisticirano uz odabir onog jednog pravog komada nakita. Iako jednako obožavamo sve njegove vrste, ovoga ljeta najradije nosimo upravo naušnice, nježne i odmjerene, kao savršen kontrast neukrotivim morskim valovima u kosi i make-up looku kod kojega je zlaćani, preplanuli ten u središtu pažnje. 

U ovih smo se 5 modela zaljubili na prvi pogled, a kada proučite svaki njihov detalj, bit će vam jasno i zašto!

Trapped Amethyst by mammii jewellery

2

Već pri jednom pogledu na ovaj model gotovo da možemo osjetiti miris polja lavande. Nepretenciozne, šarmantne i toliko sofisticirane u svojoj jednostavnosti.

Naušnice Maris by Kragrlica

3

Bilo da ljetne dane kratite u skrivenim zakucima nekog tihog jadranskog otoka ili pak možda krstareći jahtom, ovaj model naušnica, bijeli kupaći kostim i veliki slamnati šešir zvuče kao sve što nam je potrebno za savršen ljetni styling!

Line My Pearls Basic by My Mon Mon

4

Postoji li poludrago kamenje koje više podsjeća na ljeto od bisera koje najčešće skrivaju svježe morske dubine? Gotovo da ne možemo zamisliti odjevnu kombinaciju uz koju ne bismo sparili ovaj model, jednostavan, profinjen, i toliko elegantan.

Divlja zob by Artefacto

5

Ljeto nisu samo more, plaža i kokteli. Ljeto su i rascvali cvjetni vrtovi negdje u svježijim kontinentalnim krajevima i polja koja se sjajem zlaćanog žita stapaju u jedno sa suncem na obzoru, a ništa na ovo potonje ne podjeća bolje od ovog modela, inspiriranog ovim nježnim poljskim korovom.

Leptirova krila by Hippy Garden za Story

6

Đurđica Vorkapić osmislila je model u obliku leptirovih krila izrađenih od crnog pleksiglasa. Razigran, vesel, opušten, baš kakvo bi i ljeto trebalo biti. Ugrabiti ih stignete uz časopis Story sve do 19. kolovoza.

 

 

 Naslovna fotografija: Kragrlica

Mia Elliott

Novo

Komentiraj