4 zablude o trapericama u koje i danas vjerujemo!

04/08/2020

Vrijeme je da prestanete, jednom zauvijek!

Skinny jeans je za mršave ljude. Skinny jeans imponira gotovo svima jer vizualno izdužuje noge i pogrešno je vjerovati da je prigodan isključivo za mršavice. Žene s oblinama svakako bi trebale izbjegavati široke krojeve traperica koji će ih vizualno još proširiti te im skratiti noge. Nijansa skinny jeansa jako je važna pri odabiru. Imate li obline, svakako će vam bolje pristajati tamne traperice, a one jako blijede ipak najbolje pristaju vitkim ženama.

Traperice treba oprati nakon svakog nošenja. Traper je materijal koji je osmišljen da traje i da bude izdržljiv. Istina je da će vam traperice nakon svakog pranja biti čiste, no isto će tako postajati sve slabije, i blijeđe. Želite li im produžiti životni vijek, perite ih što rjeđe i redovito ih prozračujte. Naravno, kada su prljave i kada šire neugodne mirise, ne preostaje vam ništa drugo no ubaciti ih u mašinu.

Trapez kroj odlično pristaje balerinkama. Potpuno pogrešno. Traperice trapez kroja pašu isključivo uz visoke pete. Pravilo je da bi vam trapezice, kada ste obuveni u visoke pete, lagano trebale dodirivati pod. Nošenje trapez ili širokog kroja traperica uz nisku obuću vizualno će vam samo skratiti noge, a što nikako ne izgleda dobro. Osim ako nemate noge poput Taylor Swift.

Ako stanete u njih, kupite ih. Traperice su jedan od najzahtjevnijih odjevnih komada za kupiti. Ne biste ih trebali kupiti samo zato što stanete u njih, već ako stanete u njih i još vam k tome odlično pristaju. Vodite računa o tome kako vam izgledaju na guzi, jesu li preplitke, odgovara li vam kroj s džepovima ili bez njih, te kakvi vam džepovi najbolje pristaju.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj