4 trika do instantnog chica!

07/07/2020

Otkrivamo vam malene trikove uz koje ćete uvijek izgledati chic...

Držite se odjeće koja vam najbolje pristaje. Ako slučajno još uvijek ne znate koji vam krojevi najbolje odgovaraju, otkrijte to čim prije. I najskuplja odjeća koja vam krojem nimalo ne odgovara jednostavno će izgledati loše, pa više vodite računa o tome da li vam neki komad doista i pristaje nego koliko ste ga platili.

Dobro proučite odabir i ako je potrebno, izostavite nakit. Nakit i hrpa drugih modnih dodataka ne moraju biti sastavni dio baš svake vaše kombinacije. Odlučite li se za suknju bogatog i izražajnog uzorka i teksture, gornji dio s volanima ili bilo koji dio koji svojim detaljima i izradom privlači pažnju, nakit vam je nepotreban. A kada se i odlučite za nošenje nakita, nosite ga pravilno! Nemojte odjednom nositi sav nakit koji posjedujete i pazite kakve komade kombinirate s čim. Biseri, zlato, srebro i bižuterija defintivno ne idu zajedno.

Pomno birajte donje rublje, prilikom odijevanja, ali i prilikom kupnje istoga. Steznici, gaćice visokog struka, rublje u boji kože, kao i donje rublje bez šavova znatno može značajno popraviti vaš izgled, kao što ga potpuno pogrešan odabir može u sekundi upropastiti. Uvijek to imajte na umu!

2

Ako ste u mogućnosti, birajte pete. Jer u petama jednostavno izgledamo elegantnije, vitkije, ženstvenije. No ukoliko znate da ćete stajati i/ili hodati satima, zaboravite na pete i prvenstveno na umu imajte zdravlje i udobnost. Svakako nabavite cipele s peticom do 5 cm koje su svojevrstan kompromis za upravo ovakve situacije.

Uvijek izgledajte 'nedovršeno'. Želite li izgledati chic, ležerno i opušteno, pazite da ne djelujete pretjerano ispolirano. Ne mora vam baš svaka dlaka biti na svome mjestu, košulja slobodno može nemarno viriti iz suknje ili hlača, a rukavi smiju biti nejednako podvrnuti. Ne samo da smiju, već je to poželjno. Sve dok ne posjećujete mjesto i priliku koje zahtijeva strogo propisan dress code.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj