16 modnih pogrešaka koje svi radimo i uopće nas nije briga

02/09/2016

Pa što ako u trgovinu idemo u pidžami?1. Nosite iste cipele svaki dan.
Prosječna žena u svom ormaru ima barem trideset pari cipela. Trideset! Ipak, nosimo samo ona tri ista para – za svaki dan, za posao i za izlazak.

shoes

2. Vaše cipele za izlazak užasno su neudobne i nepraktične. Užasno vas žuljaju i otežavaju svaki izlazak... ali to nema veze jer „za ljepotu se trpi“, zar ne?3. Nosite istu torbu svaki dan. Slično kao i s cipelama. Uostalom, tko ima vremena svakodnevno premještati svih onih stotinu stvarčica koje se skupljaju u torbi tijekom godine? Ovako je zabavnije jer nikad ne znate što ćete u njima pronaći.

4. Zaboravljate na svoj nakit. Znate onu kutijicu prepunu nakita koju držite u ormaru? Da, te su sjajne stvarčice namijenjene tome da ih nosite. Ipak, puno je lakše izaći bez njih. Tako su barem na sigurnom.

5. U trgovinu izlazite u istoj odjeći u kojoj ste u stanu. Vaša odjeća „za po stanu“ uključuje stare trenirke, velike majice na rupe i onu jednu majicu koju imate od osnovne škole. Sve što trebate je nikako se u toj odjeći pokazivati u javnosti. Ma kao da je bitno...

6. U trgovinu idete u pidžami. To je OK jer u vašoj glavi izgledate poput Rihanne. Vi znate kako ju nositi!

riri

7. Uvijek je vrijeme za kratke hlačice i japanke! Nije, ali si vi to ne želite priznati.

g

8. Odbijate se riješiti omiljene odjeće iako se raspada. Te su hlače već odavno prestale biti trendy i polako se pretvaraju u prnje. Koga je briga? Obožavate ih i nećete ih se riješiti dok god pokrivaju sve potrebne dijelove tijela.

9. Nikad ne ulažete u odjeću za vježbanje. Tko ima 300 kuna za kvalitetne tajice?? Pa što ima veze ako su moje u potpunosti prozirne?

10. Kupujete količinu, a ne kvalitetu. Stalno si obećavate da ćete početi ulagati u kvalitetne i vječne odjevne predmete, ali kako ćete onda svakog vikenda imati novi outfit?

shopping

11. Nikad ne peglate. Pa, izravnat će se na vama!

12. Kupujete jednaku odjeću kao i vaše frendice. Hej, izgleda dobro. Uostalom, trend je nositi isto što i tvoja frendica. Tako ona kupuje za oboje!

cake

13. Ne vraćate odjeću iako vam ne pristaje. Sav taj put da bi se kući vratili s odjevnim predmetom manje??

14. Ne nosite steznik ispod uske haljine. Dapače, ne nosite ništa! Steznik grije. Uostalom, vi želite osjećati svoja bedra dok hodate.

15. Nosite različite čarape. Ionako vam nitko ne vidi čarape. To je za sreću... ili zato što nemate pojma gdje je ona druga.

16. Svakog tjedna nosite iste kombinacije. Stotinu različitih opcija, ali ako ta kombinacija dobro stoji, zašto mijenjati?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj