'Kava i šetnja nisu spoj, nisam pas': Hrvatica razbjesnila internet izjavom kako je restoran jedina prihvatljiva opcija za spoj

26/05/2021

Iako iz Hrvatske, Kornelija Slunjski već neko vrijeme živi u New Yorku, a njezin viralan video do sada je pregledalo preko 2,5 milijuna ljudi.

Kako izgleda vaš idealan spoj?

Za mnoge, odgovori će biti različiti, ali vjerujemo kako će se većina složiti da ključ ipak nije u lokaciji već u dobrom društvu. Za Korneliju Slunjski to očito nije slučaj budući da je popularna TikTokerica itekako sigurna u ono što želi, a još više u ono što ne želi.

@kokobeaute

NO to zero effort men #datingadvicefortheladies #datinglife2021 #datingtoday

♬ original sound - KokoBeaute

"Ne prihvaćam kavu i šetnju kao opciju za spoj. Kao prvo, nisam pas kojeg treba prošetati, a kao drugo, imam kod kuće aparat za kavu koji radi sasvim dobro. Nećemo ni na piće. Samo ćeš me pokušati napiti i odvesti k sebi" kazala je Slunjski u videu te naglasila:

"Ići ćemo na večeru. Doći ćeš po mene pa ćemo ići u restoran, gdje ćemo vidjeti kako se ponašaš za stolom, što naručuješ, znaš li jesti sa štapićima. Malo ćemo te proučiti" rekla je.

Očekivano, njezin se video vrlo brzo počeo širi baš kao i brojni komentari poprilično uvrijeđenih pratitelja, nazivajući je narcisoidnim materijalistom.

"Ovo je tako bezobrazno i bez poštovanja, ne samo prema muškarcima i njihovim roditeljima već i prema ženama koje više vole otići na kavu i u šetnju nego na večeru".

"Narcisoidna cura koja je definitivno prošla svoje najbolje godine, sretno s tim ponašanjem", "Završit će na jahti s nekim starcem u Francuskoj", "Nema ništa za ponuditi, samo hrpetinu zahtjeva", "Nema šanse, nikad ne bih proveo par sati s nekim tko je toliko naporan i sklon osuđivanju", nizali su se komentari.

Osim kontroverznog videa, Kornelija je snimila još jedan u kojemu govori o tome kako bi muškarci uvijek trebali platiti račun na spojevima.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj