Zato što sam solo!

28/01/2017

Ne postoji bolji trenutak da potpuno iskoristite vrijeme nego kad ste solo. Provjerite popis aktivnosti za slobodne cure...

d

Kada ste slobodni, imate beskrajno mnogo mogućnosti. Želite se preseliti na drugi kraj svijeta? OK. Želite ljenčariti cijeli dan gledajući TV? Zašto ne! Naravno da je super biti u vezi, ali kad ste slobodni, znate da ne morate nikome odgovarati, ne morate pristajati na kompromis i imate sve vrijeme za sebe i svoje aktivnosti. Zvuči fantastično, zar ne? Dakle, da biste bili sigurni da izvlačite najbolje iz svog solo statusa, evo nekoliko ideja što biste trebali napraviti dok ste solo.

Otputujte sami na godišnji odmor. Vrijeme je da se upustite u avanturu. Spavajte u hostelima i upoznajte ljude iz različitih država. Pridružite im se i zabavljajte se. Jedite gdje želite, posjetite što želite i budite otvorite prema novim avanturama.

Upišite tečaj kuhanja (ili bilo koji tečaj koji želite). Ne morate naučiti kuhati egzotična jela, ali morate slijediti svoju strast i učiti što želite. Kad smo u vezi, nemamo dovoljno vremena posvetiti se svemu što želimo. Uzmite sat ili dva da unaprijedite svoje vještine i iskoristite dan. Nemojte žaliti jednog dana što niste išli na tečaj španjolskog ili tečaj plesa kad ste imali beskrajno mnogo slobodnog vremena.

Promijenite karijeru ili upišite fakultet. Mrzite li ponedjeljak ujutro? Stvarno, stvarno ga mrzite? Onda je vrijeme da promijenite svoju sadašnju situaciju. Potražite novi posao ili upišite fakultet i promijenite stil života. Ostvarite san koji ste oduvijek željeli!

Preselite se u drugu državu. Veze na daljinu su zaista teške, a pokušati nagovoriti dečka da se preseli s vama je još teže. Kad ste solo, nemate tih problema. Slobodni ste za novi početak i nove uspomene, a da ne morate visjeti stalno na Skypeu. A još bolje, znate da ćete upoznati mnogo seksi stranaca!

Naučite kako promijeniti gumu na autu. Budimo iskreni, većina žena treba muškarca kad se nađe u nevolji s autom. Neka vam bude misija pridružiti se masi žena koje su potpuno neovisne i znaju promijeniti ulje ili gumu na autu. Vaš automobil će vam biti zahvalan, a i vi ćete se osjećati odlično!

Kupite nešto skupo što volite nositi. Zašto? A zašto ne? Nećete slušati prigovore koji će vas navesti da se osjećate krivom.

dDružite se s frendovima do 4 ujutro. Znate one frendove koje vaš dečko nije mogao podnijeti jer biste uvijek bili vani cijelu noć? Nazovite ih. Sad je vrijeme da izađete i budite vani koliko god poželite. Nećete trebati slati poruke da mu javite da ste dobro niti se držati obećanja oko toga kad ćete se vratiti kući.

Štedite. Nećete morati sudjelovati u kupnji poklona za njegovu obitelj za Božić što znači da imate dodatni novac na raspolaganju. Spremite ga za crne dane.

Dovedite se u formu. Zašto konačno ne isprobati jogu? Nikad nećete imati više vremena nego sada da se dovedete u formu. Osim toga, što ste aktivniji, više sladoleda možete pojesti, zar ne?

Čitajte više knjiga. Volimo dobru knjigu, a to je solo aktivnost, osim ako ne čitate naglas. Vjerojatno ne. Prije niste mogli reći svom dečku da vas pusti da provedete malo vremena s g. Darcyjem, ali zato sada možete provesti sve vrijeme koje želite sa svojim omiljenim likovima iz knjiga.

Obucite malu crnu haljinu, sjednite za šank i naručite si martini. Osjećajte se nevjerojatno i tajanstveno!

Dovoljno rečeno.

 

 

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj