Zašto biste se trebali riješiti svake pidžame iz ormara!

15/01/2018

Nadamo se da smo vas uspjeli uvjeriti...

Samopouzdanje na vrhuncu. Osjet plahti i prekrivača na golom tijelu, pojačat će vaša osjetila i lagano vas podraživati. A izniman osjećaj ugode učinit će da se osjećate seksi. A za samopouzdanje nema ništa bolje od toga da se osjećate seksi! A osim što će vama biti super ugodno, sigurni smo i da će vaš partner uživati! Nema ništa bolje od priljubljenih golih tijela, ako zbog ničeg drugog, onda zbog maženja. A nešto nam govori da će stvari ipak otići nešto dalje od toga...

Kvalitetniji san, zlata vrijedan. Možda vam se čini kao dobra ideja spavati zakukuljen ispod hrpe pokrivača u toploj pidžami, ali stručnjaci se ne slažu s time. Tijekom spavanja, temperatura tijela se znatno snižava i taj bi prirodni proces topla pidžama mogla poremetiti. Bude li vam pretoplo, vaše će vam tijelo to nastojati dati do znanja budeći vas. Upravo zbog toga, kako se ne biste budili, zavucite se goli među pamučne plahte!

Lakši gubitak suvišnih kilograma. Već smo pisali o tome kako manjak sna nepovoljno utječe na višak kilograma, odnosno da su one osobe koje ne spavaju redovito i ne spavaju dovoljno podložne problemima s tjelesnom težinom. A kako smo ranije spomenuli da ćete spavajući goli spavati čvršće jer se nećete buditi zbog vrućine, znači da ćete spavati kvalitetnije i da ćete izbjeći pojačano lučenje kortizola - hormona stresa, koji vam znatno može odmoći kada su kilogrami u pitanju.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj