Vodič kako da si sami pružite analni orgazam

26/03/2019

7 koraka do orgazma kakav zaslužujete kao nezavisna šefica koja zapravo jeste

Nije lako ni postići analni orgazam s partnerom bez temeljite pripreme, ali drage moje 2019. je - žene bi trebale biti nezavisne i u kontroli. Kako svog života, tako i svoje seksualnosti, a i svog analnog orgazma! Slijedite ove korake za preuzimanje kontrole...


Navlažite se


Ili se doslovno namočite. Najlakši način na da počnete eksperimentirati s analnom masturbacijom je pod tušem ili u kadi. Dopustite laganom mlazu da počne sa stimulacijom vašeg anusa.


Počnite na staromodan način


Malo klitoralne stimulacije će vas napaliti, a i pomoći će vam da se navlažite (ako niste u tušu ili kadi). Započnite sa svojom standardnom rutinom masturbacije prije nego što odete do stražnjeg ulaza.


Još malo predigre


Kada krenete u rikverc, nemojte odmah prijeći na stvar. Počnite od svojih guzova nježnim pokretima i polako se primičite cilju (anusu).

profimedia-0297882379


Raskomotite se


Nemojte biti šokirani ako isprve ne uspijete naći dobar položaj. Vjerojatno će vam trebati nekoliko pokušaja ako niste navikli koristiti se stražnjim vratima. Ako niste previše fleksibilni lezite se na leđa s jastukom ispod zdjelice da si olakšate ulaz.

Ne zaboravite disati


Analna stimulacija može biti izrazito napeta, a pravilno disanje može napraviti razliku između boli i užitka.


Izvadite lubrikant


Lubrikant je nužan za analnu stimulaciju, stoga nemojte štedjeti i odaberite neki kvalitetniji.


Sada smijete gurnuti prstić


To je definitivno najbolji (i najjeftiniji) način analne stimulacije za početnike. Za početak lagano masirajte unutarnji rub, a kada se dovoljno uzbudite možete povećati pritisak ili penetraciju. Ako želite početi s igračkama, "butt plug" je najbolja opcija za početak.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj