Varaju li muškarci češće s lijepim ženama?

02/04/2018

Novija istraživanja otkrivaju vrlo iznenađujuće činjenice

jedna od najvećih predrasuda, ako je suditi prema istraživanjima, jest da muškarci varaju svoje partnerice najčešće s vrlo lijepim ženama!

Najnovije studije to opovrgavaju i kažu kako stvari stoje - sasvim drugačije. Naime, kada varaju muškarci uglavnom ne gledaju na ljepotu. Većina onih, koji su prevarili svoje djevojke ili supruge, priznali su kako su to napravili s osobom koja im je fizički manje privlačna od njihove partnerice! Umjesto lijepog lica i vitke figure, muškarcima su važniji strastvenost, nježnost i pažnja.

Osim toga, većina ispitanih muškaraca ušla je u drugi odnos svjesna kako je njihova opartnerica i ljepša i zgodnija od ljubavnice. Oko 30 posto njih priznalo je kako je ženu prevarilo s mlađom osobom, dok samo četvrtina muškaraca smatra kako je ljubavnica ljepša od njihove supruge. 

Istraživanje je napravljeno i među pripadnicama nježnijeg spola i također otkrilo zanimljive podatke: žene imaju isto mišljenje o svojim ljubavnicima, samo što su je njihov ljubavnik ipak u boljoj formi od muža i uglavnom ih više cijeni od njega. 

Zanimljivo je i objašnjenje muškaraca da vole svoje supruge, ali ne znaju kako riješiti probleme u braku, pa traže 'nešto sa strane kako bi našli ono što im u braku nedostaje'. No, malo je onih koji su prevarom pronašli rješenje problema u svome braku!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj