Sve za nju: humanitarni rock maraton

02/03/2011

„Koncert za Ines“ humanitarni je rock maraton kojim se žele prikupiti sredstva za liječenje i poboljšanje uvjeta života 29-godišnje Zagrepčanke Ines Habek koja se već četiri godine hrabro bori s karcinomom dojke. Vidimo se 3. ožujka u klubu Boogaloo.

d

Četiri perjanice zagrebačke rock scene - Ramirez, Elemental, Kinoklub i Markiz - u klubu Boogaloo 3. ožujka pokazat će svoju humanost, ali i otprašiti nove materijale kojima će najaviti aktivno proljeće i ljeto. To je jedinstvena prilika da publika ove potentne gradske bendove čuje jedne večeri na istome mjestu. Sav prihod od ulaznica za ovaj spektakl bit će doniran na račun Ines Habek, a po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Eventim ticketshop - Jurišićeva 2a - 01/4827-296

Videoteka Altamira - Kvaternikov trg - Nemčićeva 4 - 01/2331-555

Videoteka Net - Braće Domany 6 – Srednjaci

Klub Boogaloo – Ul. grada Vukovara 68

Rockmark glazbena knjižara – Berislavićeva 13

Ines Habek 29-godišnja je djevojka oboljela od raka dojke u 24. godini života. Bio je to agresivni brzorastući tumor koji su najprije u Njemačkoj, gdje je tada živjela, liječili kemoterapijom, a zatim kirurški, mastektomijom. Ova mlada žena zaštitno je lice prošlogodišnje kampanje udruge za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka dojke “Sve za nju” koju je podržao i fotograf Damir Hoyka izložbom “Dvadesetijedna” sastavljenom od fotografija oboljelih žena.

Na licu Ines Habek nema tragova teške bolesti, a smiješak ne skida ni kada govori o metastazama na kostima, mozgu i jetrima s kojima se suočava posljednje dvije godine. Podvrgnula se operaciji gama-nožem dva puta u godini dana, a trenutačno ponovno prolazi cikluse kemoterapije.

Njezina borba za život, unatoč ustrajnosti i optimizmu, još nije završila zato se nadamo da je „Koncert za Ines“ prilika da svatko od nas da svoj mali doprinos njezinu ozdravljenju. Ines je zaslužila živjeti, pomozimo joj u tome.

„Koncert za Ines“
Osoba za kontakt:
Matilda Nobilo
MOB: 092/2123-235
koncertzaines@gmail.com

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj