Što kad vaš bivši počne tračati?

04/05/2016

Neki frajeri stvarno ne znaju držati jezik za zubima nakon prekida. Russell Brand pokazao se kao antidžentlmen ogovarajući bivšu suprugu Katy Perry. A ona? Ona je svoje odšutjela i – ostala dama!

Volite ga, ne volite ga, oboje se mučite pokušavajući spasiti vezu... ali na kraju mu ipak slomite srce. Niste namjeravali, no tako je ispalo. Vi ste nastavili dalje, a njemu se srušio svijet pa se odlučio osvetiti: širi laži o vama, otkriva stvari koje ste mu rekli u povjerenju, govori da je on ostavio vas jer ste bili loši u krevetu... uglavnom, na sve vas načine pokušava omalovažiti i uništiti vam reputaciju.

Što napraviti u takvoj situaciji? Da ste Taylor Swift, možda biste napisali pjesmu u kojoj biste otkrili pravu istinu i digli lovu na tome. Ali ne morate biti Rita Ora da napravite što je ona napravila: obračunala se s bivšim preko Twittera. Najdostojanstvenije je stvar riješila Katy Perry – nije rekla ni riječ kad je njezin bivši Russell Brand počeo brbljati gluposti nakon razvoda: da je brak s Katy bio osuđen na propast od trenutka kad se sa slona, na kojem su došli na vjenčanje, spustio natrag na zemlju ili da je svaki put kad su spavali morao zamišljati drugu ženu da bi ostao uzbuđen. Ružno. No Katy je ostala dama – povukla se, provodila vrijeme sa svojim najbližima, posvetila se karijeri i zadržala titulu cool cure.

...ostatak pročitajte u novom broju Cosmopolitana. Na kioscima od 21. prosinca.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj