Romantični pokloni koje će on uvijek pamtiti

23/01/2011

Budite maštoviti i oduševite ga originalnošću. Evo nekoliko prijedloga...

d

Možda mislite da bi se vaš dragi razveselio novom skupocjenom satu (ok, vjerojatno i bi), ali priznat ćete da u tim poklonima nema baš ničeg romantičnog, niti posebnog. Svaka djevojka, bez imalo mašte, ako ima dovoljno novca, može pokloniti tako nešto, ali vi niste svaka djevojka, zar ne? Zato razmislite o nekom originalnijem i maštovitijem rješenju. Pokušajte s nekom od ovih ideja za njegov rođendan, godišnjicu ili Dan zaljubljenih koji nam se bliži...

Napravite kutiju za uspomene

Ovaj poklon je naročito zanimljiv i zato što se stalno može nadograđivati i dopunjavati novim uspomenama, a u tome možete sudjelovati zajedno. Za to vam može poslužiti i obična kutija za cipele koju ćete obložiti papirom, a možete kupiti i lijepu kutiju za poklone. Stavite unutra ulaznice za kino i koncerte, karte gradova koje ste zajedno posjetili, čestitke i poruke koje ste dobili od njega i ostale sitnice koje svjedoče o trenucima koje ste proveli zajedno. Kada mu predate poklon, potaknite ga da i on pridonese sakupljanju uspomena.

Možda vam se ovo učini suviše romantičnim za jednog muškarca pa ako želite razbiti tu filmski sentimentalnu notu, unesite u sve to malo humora ili... hm, nestašnosti. U kutiji uopće ne moraju biti samo srca i cvjetići - možete staviti i etiketu njegova omiljenog piva, s porukom u kojoj ga podsjećate na onu večer kada ste ga bukvalno nosili kući nakon pijanstva, pornofilm koji ste zajedno gledali, gaćice koje vam je uništio kada ih je strgao s vas... Pustite mašti na volju i on će sigurno biti oduševljen poklonom!

Napunite posudicu mudrostima

Za ovaj poklon će vam trebati malo više truda, ail on to, valjda, zaslužuje! Od materijala vam je potrebna jedna lijepa posudica i puno papirića raznih boja. Nazovite posudicu „[Anina] posuda mudrosti" ubacite unutra 365 poruka najrazličitije vrste - od jednostavnog „Volim te!" do duhovitih ili motivacijskih rečenica. Poanta je da svakog jutra u sljedećih godinu dana izvuče po jednu poruku i, naravno, kada je pročita, pomisli na vas. Opet, ako ipak želite manje romantike, na većinu papirića napišite neku od onih „mudrosti" koje će mu se sigurno svidjeti, poput „Večeras želim da mi..." ili „Noćas ću te tako... da ćeš..." Garantiramo da mu ni staklenka puna najboljeg džema neće biti draža od ove vaše!

Posvetite cijeli dan samo njemu

Specijalan poklon za rođendan ili godišnjicu može biti i kraljevski tretman namijenjen izvanserijskom uživanju samo za njega! Počnite s doručkom u krevetu, a onda mu tijekom cijelog dana priređujte trenutke u kojima će sigurno uživati (makar to značilo i da ćete gledati nogomet s njim). Neka se tog dana osjeća kao razmaženi princ i budite sigurni da će vas uskoro čekati zahvalnica u istom stilu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj