Prsten protiv preljuba

10/07/2013

Prsten će spriječiti grijeh vašeg partnera! Ili barem tako kažu...

Ima li vjernost cijenu? Čini se da ima, ako svojem partneru poklonite poseban prsten od 350 funti, koji ostavlja trag "oženjen" na prstu onoga koji ga nosi. 

Ovakav način sprječavanja preljuba inspiriran je dvjema slavnim ličnostima - Tigerom Woodsom i Arnoldom Schwarzenegerom, rezultat čega je ovo prstenje.
Prsten na svojoj unutarnjoj strani ima ugravirano " I am married ", tj. u braku sam. Stoga, ako i skinete prsten kao dokaz da ste u braku, na prstu će vam ostati vidljiv natpis koji će svatko primjetiti.

Obzirom da je prsten simbol vaše zajedničke ljubavi i vjernosti, ovakav potez nije pomak na bolje. Između ostalog, ako ovakav prsten nije djelotvoran što ćete sljedeće učiniti, staviti mu električnu ogrlicu oko vrata koja će se aktivirati svaki put kad se nađe u blizini neke žene, ili ćete mu staviti pojas nevinosti koji samo vi možete otključati na kraju dana?

Dobro preispitajte svoje osjećaje i dobro prosudite želite li brak u kojem ćete stalno morati smišljati nove inovacije kako bi vaš frajer ostao samo vaš.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj