Prepoznajte da li je slobodan

05/08/2013

Spojevi su minsko polje, a saznati da li je frajer slobodan može biti najteži pothvat. Evo kako se to radi...

Može biti teško za procijeniti da li je zgodni frajer s kojim razgovarate slobodan poput vas ili je zauzet, pa vam zbog toga ne dolazi u obzir. Kako biste izbjegli gubljenje vremena u razgovoru s nekim izravno ga pitajte.

Prema novom israživanju Matcha, 66 posto slobodnih ne pita direktno da li je njihov odabranik slobodan nego pitaju između redova, dok direktno pitanje postavi samo 37 posto slobodnih žena.

Okolišanje uključuje ispitivanje planova za vikend (Spominje li on možda druženje sa svojom boljom polovicom?) ili kakav stan ima (Koliko ima spavaćih soba?). No, najpopularnija taktika je provjera ima li zlatni prsten na lijevoj ruci. Rezultati su pokazali da gotovo 74 posto slobodnih provjeri ima li netko koga sretnu prvi put vjenčani prsten na ruci, a njih 62 posto kaže da to učine u prvih 20 sekundi susreta.

Međutim, ove taktike nisu nimalo jednostavne, jer što ako on ima curu, a ne ženu? Ili je u ozbiljnoj vezi ,a živi s prijateljima? Stoga, svakako je dobar način da vam vaši prijatelji preporuče svoje slobodne prijatelje tako da odmah znate na čemu ste. U slučaju da vam se neki frajer svidi moći ćete bez straha i puno razmišljanja i slobodno planirati nove susrete, druženja, izlaske i štogod vam padne na pamet.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj