Postoje li žene galebovi?

24/02/2020

AKA, žderačice stranaca...

Svi su čuli za dalmatinske galebove - mlade frajere koji bare sve cure koje susretnu tijekom ljetnih mjeseci na morskom žalu. Od Splita i Brača do Hvara i Dubrovnika ti su nadobudni mladići ulijetali pridržati kofer, pa bi namignuli, odveli vas u šetnju pa onda na mjesečinu gdje bi vas poljubili, začarali i skinuli a da se ne biste ni snašli. Prije 40-ak godina galeba je po Dalmaciji bilo u svakom mistu - i velom i malom. Omiljene su im mete bile Čehinje, Mađarice i Slovenke, pa onda i Njemice i Engleskinje - sve samo ne naše cure. Zašto? Jer se, prema riječima jednog nekadašnjega galeba, ta etiketa nije shvaćala kao kompliment pa bi domaće od galebova bježale kao od vraga. No galebovi su malo-pomalo izumrli, a njihovo su mjesto zauzele - galebice. Možda i zato što je došlo do zamjene uloga pa su žene danas lovci, a muškarci sjede i čekaju da ih se ulovi. Danas su žene te koje se bacaju naglavačke u potragu za avanturom i seksom ne čekajući da ih netko pokupi te više ne sanjare bespomoćno o ljubavi dok more šapuće. Jedna nam je cura iz Splita otkrila u povjerenju da svakoga može “skuhati” ako to poželi. Uz to je, naravno, plus ako je on stranac koji će joj platiti večeru, piće, a ako još ima jahtu na kojoj ljetuje - to je samo bonus. Rekla nam je i kako većina muškaraca voli da ih se iskoristi i nema ništa protiv toga. Ljeto, more, sol na koži i vreli seks - je li uopće važno tko ga je inicirao? Jer kao što je rekao Jason Biggs u filmu “Američka pita”: “Isuse Bože, iskoristila me! Bio sam iskorišten. Cool!”

TAKTIKE ZA PECANJE GALEBOVA

“Obucite se za lov na muškarca, a ne da se svidite frendicama. Bebi dol haljine su možda slatke, ali on želi vidjeti obline, i to suptilne”, kaže naša galebica. Nikada nemojte pokazati dekolte i noge, klonite se životinjskih uzoraka i štikli na neravnoj, dalmatinskoj kaldrmi. Uska svijetla haljina postiže sve ono što sve vruće hlačice i dekoltei do pupka ne mogu. Muškarci ne mogu odoljeti nagovještaju onoga što je ispod, umjesto da im sve ponudite na pladnju. I najvažnije - mora vam biti super udobno i morate se osjećati samopouzdano u tome što nosite.

Kad vam je već prišao, pokažite iskren interes za njega, što radi i tko je. Uopće nije cool ako pričate samo o sebi. Svidjet će mu se želja da bude u prvom planu, ali isto tako nemojte se previše očarati njime jer će mu nenadano narasti krila. Ako vam kaže da je bio na trekkingu u Nepalu, nemojte pasti u nesvijest od oduševljenja i reći: “Wooow, genijalno, super” i slično, nego ga upitajte zašto mu je to palo na pamet. Dozirajte oduševljenje, tako da vas neprestano iznova mora osvajati. Mislit će da on zavodi vas, a ne obrnuto.

Nikad nemojte petljati s dva muškarca istodobno, pogotovo u kratko ljetno vrijeme kad ionako možete imati po nekoliko uleta u tjednu - to je pravilo. Možda će to biti veza za jednu noć, možda ostanete frendovi na fejsu ili se to pretvori u nešto više, ali svatko zaslužuje da je njegovo vrijeme - samo njegovo.

Pametno izaberite mjesto za zavođenje, to je ključ uspjeha. Teško ćete biti uočeni u Carpe Diemu na Hvaru gdje ima mnogo prekrasnih cura. Došećite do kafića u kojem se prikazuje ragbi ili tenis te uočite svoju metu. U poluvremenu ga pogledajte u oči te se nasmiješite. Osmijeh znači poziv i on će vam gotovo sigurno prići. Naravno, danas nije problem da žena priđe muškarcu, ali ovo je mnogo sofisticiranija taktika jer će on misliti da je izabrao vas.

GALEB_1282552537


100% ISTINITE PRIČE ŽENSKIH GALEBOVA

 

Švedski stol
Šveđani su jako pristojni, možda i previše. Ali kad u igru uleti alkohol, postaju pričljivi i direktni. I to toliko da sam nakon partije karata završila kao špil - prosuta po stolu. Bilo je to na jedrilici na kojoj sam se našla nakon nekoliko dejtova sa Šveđaninom na kojima se nije dogodilo ništa osim ljubljenja i stiskavca. I onda nakon nekoliko bevandi direktan ulet, ruka u gaćicama i guza na stolu s njim u meni u roku od dvije minute. Kratko, žestoko i uvod u još puno seksi quickija, ali i maratona kad mu nije bilo frendova.

Dok ljulja naš brod
Frendica je radila kao hostesa na brodu koji su unajmili bogati Rusi koji su poželjeli upoznati neke naše cure. Organizirali su party, alkohol je tekao u potocima, a jedan pogled na visokog, plavookog, nabildanog Rusa bio je dovoljan da mi priđe. Bio je sirovo zgodan i to mi je te večeri bilo dovoljno. Rekli smo si samo kako se zovemo prije nego što me počeo šlatati. Nisam se opirala, dapače. Za pet minuta bili smo u potpalublju gdje je bilo onako kao što je i izgledao - sirovo, divlje i apsolutno fantastično.

Anal na Šolti
Sreli smo se te večeri u kafiću, ja sam ga pratila pogledom, on me došao pozdraviti. Bio je golem i direktan Amerikanac. Trebalo mu je deset minuta da s priče prijeđe na ruke. Počeo me dodirivati i mirisati mi kosu, a dlanovi su mu klizili sve niže. Uskoro smo se ljubili i toliko napalili da smo se morali povući. Nismo uspjeli stići ni do njegove ni moje sobe jer me prikucao uz drvo na plaži. Nije me bilo briga vidi li me netko, samo sam ga htjela tada i odmah. Već sam mislila kako će me uzeti u naručje i podići me, kad me okrenuo, podigao mi haljinu, skinuo gaćice i ušao - u moju guzu. Jednim pokretom okrenuo je i mene i moj svijet. Kao uvod u ljeto prepuno seksi poza.

Hvarski koktel
Ima nešto napaljujuće u tome kad u moru prezgodnih i polugolih cura, upravo ti osvojiš frajera oko kojeg se svi vrte. Možda baš zato što se nisam vrtjela oko njega, dok je svima plaćao koktele, nego ga samo gledala, prišao mi i pitao što pijem. Tebe, rekla sam gledajući ga ravno u oči i ne trepnuvši. Bez riječi me uzeo za ruku, izveo i krenuli smo u noć. Nisam imala pojma kamo idemo i tko je kad je skrenuo prema hotelu. Već u lobbyju stavio mi je ruku na guzu, a u sobi me počeo ljubiti kao da sutra ne postoji. Bio je Francuz i potvrdila se ona stara da su najbolji ljubavnici - jer tretiraju ženu s poštovanjem, a ne kao objekt. Proveli smo tri lude i vrele noći.

Talijanski trojac na Zrću
Šetala sam do kafića na kavu, kad sam srela nju i njega - preplanuo i prezgodan talijanski par. Ona me odmjerila od glave do pete i nasmiješila mi se. Nasmiješila sam se i ja njoj te je krenula priča. Ubrzo me on počeo dodirivati dok smo razgovarali, što mi je bilo čudno, ali onda se pridružila i ona. Završili smo u njihovu apartmanu u sendviču gdje sam se osjećala kao kraljica jer su me prvo ljubili, a onda skidali pa ševili prvo on pa ona. Svršila sam toliko puta da sam prestala brojiti, a taj seks u troje bio je najvrelije iskustvo koje sam ikad doživjela.

Mia Matković

Novo

Komentiraj