Podavanje tijela zbog dizajnerske odjeće

17/03/2014

ISTINITA PRIČA: "Ako se već sviđamo jedno drugome i ako mi on želi nešto pokloniti, što je loše u tome”, pitala se Helen Croydon, pa zaključila: "Zavrijedila sam njihov novac, ali ne i njihovu ljubav pa sam skinula cijenu sa svog tijela"

“Prodaja vlastita tijela da bi se unaprijedio stil života može opasno utjecati na shvaćanje veze”, tvrdi Helen Croydon u svojoj knjizi “Sugar Daddy Diaries: When a Fantasy Became an Obsession”. Knjiga obiluje njezinim iskustvima iz razdoblja kad je i sama bila slatkica. “Isprva sam pristajala samo na male darove jer mi se ostalo činilo moralno neprihvatljivim – dobre djevojke to ne čine, mislila sam. Uskoro sam počela prihvaćati novac, ali i pozive na putovanja.

Pomislila sam, ako se već sviđamo jedno drugome i ako mi on želi nešto pokloniti, što je loše u tome?” Nakon tri godine iskustva s taticama, jedan ju je odveo u Pariz. “Tijekom večere osvrnula sam se oko sebe i ugledala mnoštvo chic Francuskinja. Izgledale su kao srednjovječne supruge, nikako ljubavnice, a činilo se da je muškarcima s kojima su bile stalo do njih: gledali su ih s iskrenom privrženošću koja je opstala unatoč godinama provedenim zajedno. To me najviše pogodilo”, piše Helen.

“I ja sam željela biti nečija obožavana partnerica, a umjesto toga, pretvorila sam se u ljubavnicu koja se podaje zbog dizajnerske odjeće. Zavrijedila sam njihov novac, ali ne i njihovu ljubav. Shvatila sam da će tako ostati sve dok na sebi budem imala ispisanu cijenu. Zato sam je skinula.”

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj