Nećete vjerovati što je razlog ženskog debljanja

19/09/2018

Jedno je istraživanje među ženama otkrilo nevjerojatne činjenice

Nećete vjerovati, ali stručnjaci tvrde kako su zaljubljene žene sklonije debljanju! Istraživanje među velikim brojem žena pokazalo je kako u prvoj godini zaljubljenosti mogu dobiti i do četiri kilograma više!!!

Glavni 'krivac' za to je osjećaj ugode i zadovoljstva koji kod žena budi apetit, pa one jedu više nego inače. Više od polovice ispitanica priznalo je kako su bile najmršavije kada su bile solo, odnosno bez partnera. No, oko 40 posto ispitanih žena priznalo je i da su zapravo za njihovo debljanje krivi novi partneri, odnosno, njihove loše prehrambene navike, koje među inim uključuju glickalice uz film ili prejedanje u kasnim večernjim satima.

Suprotno ženskom spolu, muškarci manje jedu kada su zaljubljeni pa prosječni muškarac smršavi i do 3 kg u prvih dvanaest mjeseci veze!

Koliko god kontradiktorne činjenice bile, logičan je zaključak da - ako ste u potrazi za partnerom i imate višak kilograma - pronađite onog koji ima zdrave prehrambene navike - i jednim udarcem rješite 'dvije muhe'!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj