10 puta kada su mladenke iz noćne more svoje goste ostavile bez teksta

28/04/2021

Hmm stres ili jednostavno zloba?

Planiranje vjenčanja nije za one slabijeg srca, a isto se ponekad odnosi i na goste. Iako smo i više nego uvjereni kako se radi o periodu nevjerojatne količine stresa za mladence, veći dio kolača ponekad odnese i njezina kuma, a posebno onda kad se mlada pretvoriti u nepodnošljivo čudovište.

Pa, te su se iste kume ovoga puta okupile na Redditu ne bi li podijelile svoja iskustva s “bridezillama” i vjerujte nam kad vam kažemo da ćete gore od ovoga teško doživjeti.

Onda drage kume i djeveruše, što se dogodilo?

1. “Moja se prijateljica zaručila nedavno nakon što sam zbog izvanmaterične trudnoće gotovo izgubila život. Nakon što mi je objavila veselu vijest, nonšalantno mi je rekla da s drugim pokušajem trudnoće ipak pričekam do nakon njezinog vjenčanja. Razlog? Ne zato što je mislila da trudna neću stati u haljinu niti zato što nije željela djecu na svojoj svadbi već zato što bi moj eventualni drugi pobačaj potpuno odvukao pozornost od njezinih zaruka i svadbe. Od toga dana ne razgovaramo.”

2. “Otac mladenke doživio je srčani udar tijekom ceremonije. Dok su ga na nosilima odvodili u bolnicu, mladenka je u suzama vrištala: ‘Kako si mi ovako mogao upropastiti vjenčanje?!’”

viče

3. “Našoj prijateljici, koja je imala rak dojke i bila iznimno slaba od kemoterapije, nije dopustila da sjedne do kraja ceremonije.”

4. “Moja me najbolja prijateljica izbacila iz svoje skupine djeveruša jer su njezina majka i ona zaključile kako sam previše debela i kako će to ograničiti izbor haljina i, još gore, izgledati loše na fotkama.”

plavuša

5. “Mladenka je bila plavuša i sve su njezine djeveruše (osim mene) bile brinete pa me nonšalantno zamolila da kosu ofarbam u smeđe kako bi ona mogla biti jedina plavuša.”

6. “Izgubila sam par kila u razdoblju od početka planiranja vjenčanja pa do same ceremonije. Nakon što me vidjela, mladenka me izbacila iz povorke kako nitko ne bi bio mršaviji od nje.”

mlada i mladoženja

7. “Moja sada bivša najbolja prijateljica je mene i još jednu curu tražila da u povorci sudjelujemo bez naočala jer su naočale upropaštavale njezinu viziju o tome kako bi sve trebalo izgledati. Da bi stvar bila gora, tu nam je vijest najavila jutro prije ceremonije zbog čega je bilo nemoguće nabaviti leće. Neću ni spominjati to da smo obje imale vrlo visoku dioptriju i jednostavno nismo bile u mogućnosti funkcionirati bez njih. Uglavnom, njezina ju je majka nakon nekog vremena ipak uspjela smiriti uvjerivši ju kako je ona i dalje mršavija i daleko ljepša od nas obje tako da nas nitko neće niti primijetiti.”

mršava

8. “Nazvala me nakon vjenčanja da me pita imam li još uvijek račun od poklona koji sam joj kupila te tražila da joj ga dam kako bi ga zamijenila za nešto drugo.”

9. “Morala sam otkazati odlazak na destinacijsko vjenčanje svoje prijateljice kako bih otputovala svojem tati koji je u to vrijeme umirao od raka i trebao nekoga tko će se pobrinuti za organizaciju pogreba. Bila je izvan sebe od ljutnje pa mi je odlučila nabijati osjećaj krivnje zato što si nisam mogla priuštiti oba putovanja. Bio je to kraj našeg prijateljstva.”

djeveruše

10. “Nakon što je ceremonija završila, mladenka nas je informirala kako djeveruše i kuma neće dobiti obrok na vjenčanju kako bi uštedjeli nešto novaca. Nakon što smo je svi začuđeno pogledali, odgovorila je: “Imale ste privilegiju biti na mojem vjenčanju, to vam nije dovoljno?”

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj