Kako smiriti živce prije prvog spoja

02/09/2016

Često nam izlasci znaju pokidati živce. Nervoza koja je kod nekih prisutna iznad svake mjere dejt može pretvoriti u potpuni fijasko. Da bi vaš spoj bio prepun zabavnih i sretnih trenutaka te bez ikakvih neugodnosti, morate se potpuno smiriti prije nego što krenete na prvi susret s frajerom koji vam se opasno sviđa. Sasvim uobičajene stvari najbolji su pomagači u razbijanju napetosti

Nazovite frendicu
I to onu koja vas može oraspoložiti u djeliću sekunde. Baš vam ona treba da se smirite.

Pogledajte dobru komediju
Dobra porcija smijeha pomoći će vam da zaboravite neugodnu nervozu.

Prošećite
Sami ili u društvu, svejedno. Ako imate psa, izvrsno. Što vas više može raspoložiti od ludorija vašeg kućnog ljubimca? Možda jedino razgovor s prijateljicom o sastanku koji je pred vama dok uživate u prirodi.

Sjedite u tišini i čitajte
Ne mora to biti knjiga koju trenutačno čitate, osim ako izgarate od želje za saznanjem što će se dalje događati. Možete uzeti neki časopis (preporučujemo novi Cosmo) prepun zanimljivih informacija koje će vam odvratiti misli od onoga što vas brine.

Slušajte svoj omiljeni album
Pjesme koje volite podići će vam raspoloženje, podsjetiti vas na neke drage ljude koje vežete uz njih ili događaje koji su vam ostali u lijepom sjećanju. Opustit ćete se i pripremiti za uživanje u važnoj večeri koja je pred vama.

Otiđite na trening
Trčanje na pokretnoj traci ne samo da će potpuno zaokupiti vaše mišiće, nego će vam razbistriti misli. Nakon kvalitetne vježbe bit ćete potpuno opušteni.

Telefonski razgovor s njim
Dobar način razbijanja nervoze je saznati još ponešto o osobi s kojom ćete se sastati. Nije loše malo čavrljati s njim prije samog susreta.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj