Kako izgleda veza s frajerom koji živi s roditeljima?

02/03/2020

Imamo dobre i loše vijesti

Kad vas onaj slatki 23-godišnjak odvede kući i shvatite da još živi s roditeljima, slegnete ramenima i pomirite se s time da ćete se ujutro morati suočiti s njima na izlazu. Ipak, kad prođe nekoliko godina, a vi se i dalje šuljate pokraj sobe njegovih roditelja zato što je njemu ondje dobro i ne namjerava u skorije vrijeme preseliti, stvari postaju sve manje simpatične. #upomoć

A imamo i nekoliko (horor ili ne, vi procijenite) priča:

PRIČE IZ PODRUMA NJEGOVE MAME

“Bila sam na spoju s frajerom koji je imao 24 ili 25 godina i još je živio u roditeljskoj kući. Nakon spoja otišli smo u dnevni boravak njegovih roditelja kako bismo gledali TV. No ondje je već bio njegov mlađi brat koji je odbijao napustiti sobu. U jednom su se trenutku, poput dva brata, što i jesu, počeli svađati i naganjati po prostoriji pa mi je sve to jednostavno postalo previše.”
—Helena, 33

“Moj je bivši nakon diplome dobio odličan posao, ali dao je otkaz nakon manje od godinu dana kako bi se mogao vratiti roditeljima i preuzeti obiteljski posao. Da bih ga vidjela, svaki sam dan u javnom prijevozu provodila do dva sata u oba smjera. Kad sam u gradu dobila posao iz snova, naljutio se na mene i prekinuli smo. Nešto kasnije priznao mi je da ga je moj uspjeh jednostavno prestrašio.”
—Ana, 21

Kako izgleda veza s frajerom koji živi sa starcima

“Bili smo siromašni studenti u vezi na daljinu. On je živio u podrumu svojih roditelja, gdje je jeo njihovu hranu, koristio njihov internet itd. Ja sam u međuvremenu počela živjeti sama. U trenutku kad počneš plaćati vlastite račune, prijeđeš na neku novu razinu zrelosti i osjećala sam se kao da više jednostavno nismo na istoj valnoj duljini zbog čega sam uvijek bila pomalo ljuto na njega.”

—Željka, 29


No, nakon dovoljnog broja veza s upravo takvim frajerima vrijeme je da podijelimo svu svoju mudrost. Koje su, dakle, dobre (ili loše strane) frajera koji živi sa starcima?


Njegova je kuća predivna

Ok, nalazi se dvije tramvajske linije i 20 minuta vlakom od centra, ali hej, četiri spavaće sobe i jacuzzi? Može.

Odmah ćete upoznati njegove roditelje

Obožavat će vas od prvog pozdrava, što znači da možete računati na dodatni rođendanski poklon bez obzira na ozbiljnost vaše veze.

Nikad nećete biti gladni

Kolači, grickalice i tople večere? Ne samo da imate frajera nego i drugu mamu koja će vas uvijek dočekati raširenih ruku.

On ima tonu slobodnog vremena... i novca

Svaki spoj bit će avantura jer mu roditelji još potajno daju džeparac kako bi vas izveo na neko lijepo mjesto. Iskreno, on još nije iskusio okrutnost koju donosi odraslost.

Njegovi, uh, stariji cimeri

Uskoro punite 30 i zbog njihovih pravila još nijednom niste ušli na prednja kućna vrata.

Dobit ćete frajera za odgoj

Čak i ako ga nekako uspijete nagovoriti da se iseli i pronađe novi stan ili se useli s vama, i dalje ste s frajerom koji vjerojatno misli da se košara za rublje sama prazni na neki misteriozan način.

Uvijek puna kuća

Privatnost? Zaboravite. Da, čak i kad mislite da ste se zaključali u kupaonicu.

Seks na najčudnijim mjestima

Zvuči zabavno, ali promijenit ćete mišljenje ako vas ikad usred seksa na stražnjem sjedalu njegova Fiat Punta uhvati policajac.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj