Prije nego što vam padne na pamet flertati raširenih nogu u ordinaciji - kako izgleda dejtanje ginekologa?

15/03/2021

Znači li to da sam oslobođena obaveznih godišnjih pregleda ili…?

Znam što vam je prvo palo na pamet i istina je (bar u mom slučaju): doktor čija su specijalizacija vagine u seksu performira daleko iznad prosjeka. S druge strane, biti u vezi s frajerom koji većinu svog vremena provodi između nogu drugih žena u najmanju je ruku zanimljivo, a posebno onda kad te iste pacijentice sretnete u trgovini. Evo i drugih stvari koje bih voljela da sam znala prije flertanja iz ginekološke stolice.

ZA

Uvijek na raspolaganju Brinete se o neobičnom iscjetku ili neugodnom osjećaju tijekom seksa? Sada imate 24-satni pristup (iskreno) zabrinutom stručnjaku.

Pilule se podrazumijevaju Ova je veza čista suprotnost od onog ljigavog frajera koji vas je uporno uvjeravao u to kako previše paničarite i kako ga “uvijek izvadi na vrijeme”.

Istina je: fenomenalan seks Očito je i možda pomalo previše intimno, ali nitko nema veće znanje o tome gdje bi vas trebao dirati i zašto je baš ta točka tako prokleto dobra.

Sluša vas Naposljetku, u vezi ste s čovjekom kojemu je posao slušati ljude cijeli dan pa će se bez problema nositi i s vašim najgorim danom.

PROTIV

 

Previše, ali previše informacija od tvojih frendica Više nikada nećete moći zaboraviti sliku urasle dlake vaše frendice koja na popodnevnoj kavi usputno traži njegovo stručno mišljenje.

Gospodin Sveznajući U jednom sam se trenutku zatekla kako iz sveg glasa vrištim: “Da, najsigurniji si na svijetu da je spirala bolja od pilule jel’da? Nego, pokaži mi SVOJU maternicu!”

Priče koje ubijaju raspoloženje Ako ste imalo ljubomorni, sretno. Očekujte da niste jedina pacijentica kojemu je ovaj doktor zapeo za oko.

Žene doktora pričaju...

“Frendica koja inače nije pacijentica moga muža smatrala je kako bi bilo prigodno zamoliti ga da on porodi njezino dijete… u kadi. Ovo je neka druga vrsta neugodne tišine za večerom.” - Tara, 29

“Seksali smo se u njegovoj ordinaciji. Bilo je presmiješno i to ne zato što je seks bio loš već zato što u životu nisam doživjela veći klišej.” - Iva, 29

“Izašla sam na spoj sa svojim iznimno privlačnim ginekologom; onom vrstom doktora zbog kojega se pri ulasku u ordinaciju crveniš poput paprike. No, do kraja večere oboje smo shvatili da među nama nema apsolutno nikakve kemije. Čini se da je jadnik sav svoj seksepil izgubio u trenutku kad je skinuo svoju kutu.” - Mirna, 32

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj