Kako cure diljem svijeta konzumiraju alkohol?

27/04/2018

Petak je, večeras izlazimo van i želimo se dobro zabaviti... U redakcijama Cosma diljem svijeta raspitali smo se kako djevojke u njihovim zemljama konzumiraju alkohol

SINGAPUR: Najviše pijemo pivo i vino, izbjegavamo žestice. Cuganje prije izlaska je najnormalnije, a ispijanje alkohola općenito je društveno prihvatljivo. Naravno, u malim količinama, opijanje do besvijesti potpuno je neprihvatljivo.

AUSTRALIJA: Kod nas ima puno kvalitetnih, a jeftinih sorti vina pa se najčešće opuštamo uz čašu rashlađenog bijelog vina. Obično je riječ o dvije-tri čaše. No ako je riječ o tulumu ili izlasku, brojka je znatno veća. Ispijanje alkohola apsolutno je društveno prihvatljivo, gotovo pa poželjno.

FRANCUSKA: Najviše volimo popiti vino uz jelo, ali samo jednu do dvije čaše. Kada se navečer izlazi, onda se najviše piju piva i kokteli. Znamo cugati i kod kuće prije izlaska, ali ne kako bismo se opili, nego zbog druženja.

INDIJA: Najviše pijemo votku i vino, a koktele izbjegavamo jer su prepuni šećera. Prosječno tijekom izlaska popijemo po šest pića, i to uvijek na pun želudac. Ponekad pijemo i kod kuće prije izlaska, ali nikad, baš nikad ne pijemo pred  roditeljima.

ENGLESKA: Najviše se pije pivo, a onda vino. Opijanje kod kuće je sve veći problem, osobito kod žena koje to najčešće čine na prazan želudac, a sve je više i onih koje se same opijaju u okrilju svoja četiri zida.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj