Jesu li latino muškarci doista i bolji ljubavnici?

29/03/2018

Postoji uvriježeno mišljenje da su baš oni izvrsni ljubavnici, što je potaklo razna istraživanja da to provjere i evo što su otkrili...

Latino muškarci imaju veći penis? 
Jedna od 'činjenica' koje godinama slušamo o latino muškarcima ima veze s veličinom njihove 'alatke'. Istraživanja su pokazala da je to - točno! Naime, od 113 ispitanih zemalja Ekvadorci i Kolumbijci, po dužini penisa, spadaju u top 5 zemalja svijeta. 

Češće koriste kondom 
Centar za prevenciju i kontrolu bolesti napravio je istraživanje koje je dokazalo da 'latinosi'  češće koriste kondom od ostalih muškaraca. Em što su dobri ljubavnici, em paze na zaštitu - što više poželjeti!

Više varaju 
Ok, ovo nije baš za pohvalu, ali istraživanje jedne britanske stranice za online upoznavanje otkrilo je kako od 2009. godine milijun i 200 tisuća latino muškaraca koristi njihovu stranicu - većinom krišom.

Sujetni su 
Statistike su otkrile kako 28 posto latinosa troši više novca na proizvode za njegu nego muškarci u ostatku svijeta. Što je i logično, zar ne, jer su uvijek tako skockani i zalizani.

Vole 'golo'
Istraživanje Nacionalnog instituta za zdravlje otkrilo je kako latino muškarci vole seks sa ženama koje su sasvim depilirane - jer im tako izgledaju čistije. Uostalom, nije bez razloga brazilka među najpopularnijim vrsta depilacije!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj