Imate li karakteristike naporne osobe?

13/03/2018

Čini li ti se kako se On distancirao u zadnje vrijeme?

U ljubavi smo spremi dati sve od sebe, pa čak i ne vidjeti da u tim silnim naporima radimo očite greške. I onda s vremenom shvatimo kako se on lagano distrancirao ili, još gore, očito nam pokazuje da mu idemo na živce. Razmislite radite li sljedeće greške, jer su one muškarcima 'najnapornije'!

Ne možeš izdržati bez njega cijeli dan 
Svaki put kad vam ne odgovori na poruku, pošaljete mu još jednu, a nakon što ne odgovori na nju, nazovete ga? Možda jednostavno nije vidio poruku ili mu trenutno nije zgodno  odgovoriti - u svakom, slučaju, ne budite dosadni. Ne želite valjda da pomisli kako ste jedna od onih 'luđakinja'. 

Ponašate se kao njegova tajnica 
Koliko često sebe ulovite u tome kako stalno pokušavate voditi računa o njegovom rasporedu, diktirate mu što treba raditi... Za to postoji osoba koja se zove tajnica. I ne želite valjda da On pomisli kako nemate pametnijeg posla ili svoj vlastiti život?

Želite zajednički Facebook? 
Vaše i njegovo ime plus oba prezimena? Nije uopće slatko - totalno je uvrnuto! Ako nakon ovog vašeg prijedloga nije dao 'petama vjetra' onda mu je stvarno stalo do vas.

Njegovi prijatelji su i vaši prijatelji 
Ok, kad smo na početku veze često želimo svaki trenutak provoditi zajedno, ali zaboga miloga - pa zar ne možete otići na kavu sa svojim prijateljicama i pustiti njega na miru? Ili obrnuto. Na forsirajte stalne izlaske zajedno - ponekad je dobro malo se razdvojiti i provesti vrijeme s ljudima s kojima niste često zajedno!
Uostalom, kako će nam nedostajati ako ste stalno s njime?

Doček za 'kralja' 
Kad god on dođe s posla ili treninga, ili od bilo kuda... vi ga dočekate kao da ga nisgte vidjele danima? S jedne strane top je lijepo, ali ne mora ga baš svaki put dočekati večera na stolu ili vruća kava.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj